SON DAKİKA
SON DEPREMLER

O da Çarşıyı Gezdi

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:34:47
O da Çarşıyı Gezdi
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, AKP’yi diğer partilerden ayıranın halk ve hizmet odaklı anlayışı olduğunu söyledi.

Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ve beraberindeki partili yöneticiler Nasuhi Caddesi ve Büyük Çarşı Alışveriş Merkezi’ndeki esnafları ziyaret etti. Burada esnaflara konuşan Milletvekili Şahin, “Bugüne kadar siyaset yapan insanlar Başbakanımız gibi dik duruşu sergileseydiler, bu kadar insanlığa hizmeti kendilerine şiar edinselerdi, sorunları çözerlerdi” dedi.

Şahin, “Siyaset yaptığımız sahada hiçbir zaman halktan kopmadık. Bizim bütün amacımız halkımızın taleplerini gelip yerinde tespit etmek, bize iletecekleri talepleri varsa onları birebir direk yetkili ağızlardan çözüme kavuşturmaktır. AK Parti’nin diğer partilerdeki farkı tamamen halk odaklı ve hizmet odaklı olmasıdır” diye konuştu.

Şahin, AKP’nin 10 yıl içinde yaptığı hizmetlerin vatandaşın öncelikli talepleri arasında yer aldığını söyleyerek, soysal ve ekonomik alanlardaki halkın önündeki engelleri bir bir ortadan kaldırdıklarını ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız