SON DAKİKA
SON DEPREMLER

O da Çatıya Çıktı!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir sitenin altında bulunan iş yerine kahvehane açmak isteyen şahsa, site yönetiminden izin çıkmayınca, şahıs intihar etmek istedi.

Edinilen bilgiye göre olay, Karakavak Mahallesi Fahri Kayahan 2. Sokak'ta bulunan Handan Sitesi B blokta meydana geldi. Handan Sitesi B blok karşısında bulunan Doktor Konutları Elmas Evleri'nin altında bulunan iş yerine kahvehane açmak isteyen H.G'ye site yönetimi ve sakinlerinden olumsuz cevap geldi. Kahvehaneyi açmak için 30 bin TL'ye yakın masrafta bulunduğunu öne süren H.G, olumsuz cevap sonrası, Handan Sitesi B blok apartmanının çatı katına çıkarak intihar etmek istedi.

H.G, polislerin ikna çabalarına aldırmayarak, "Ben ölmek için buraya çıktım. Karşı apartmanın yöneticisi buraya gelsin" dedi.

Elindeki mavi dosyayı polislere gösteren H.G, itfaiyecilere dönerek, "Gelmeyin kardeşim, ben öleceğim, siz ne karışıyorsunuz?" diye konuştu.

Çatıda yaklaşık 50 metre yürüyen H.G'yi itfaiye ekipleri brandayla takip etti. H.G'nin yakınları ise çatıdaki tehlikeli yürüyüşü endişeli gözlerle izledi.

Yaklaşık 1 saat süren ikna çabaları yeterli olmayınca, Doktor Konutları Elmas Evleri site yöneticisi olay yerine getirildi. Çatı katına çıkan yönetici, yaklaşık 15 dakika konuşma sonrası H.G'nin aşağıya inmesini sağladı. Olay sonrası H.G ifadesine alınmak üzere Sümer Polis Merkezi'ne götürüldü.

Olay, polis vukuat raporunda da "07.04.2010 günü saat 21.00 sıralarında apartmanın çatısına çıkarak intihar etmek isteyen müşteki görevlilerimizce ikna edilerek aşağıya indirilmiş, şahıs ifadesinde, iş yeri açmak istediğini ancak bazı olaylardan dolayı sorunlar çıktığını, bu nedenle bunalıma girdiğini, kendimi boşlukta hissettiğini, ölmek amacıyla çatıya çıktığını, polis ekiplerinin kendisini ikna ettiklerini ve atlamaktan vazgeçirdiklerini, kimseden şikayetçi olmadığını beyan etmiş olup, hazırlanan tahkikat evrakı adli mercilere ikmalen gönderilecektir." bilgisiyle yeraldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız