SON DAKİKA
SON DEPREMLER

O da Cinayete Kurban Gitti

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:19:56
O da Cinayete Kurban Gitti
A- A+ PAYLAŞ

Antalya'da aralamak istediği kavga sırasında aldığı bıçak darbesiyle öldürülen Malatyalı Songül Ateş'ten sonra, Gaziantep’te de12 gün önce silahlı saldırıya uğrayan Malatyalı Turgut Eraslan kaldırıldığı hastanede öldü.

Alınan bilgiye göre; aslen Malatya-Akçadağlı olan ve ailesiyle birlikte uzun bir süreden beri Gaziantep’te yaşayan Turgut Eraslan (34) adlı şahıs, 17 Ağustos’ta Kaya Önü Mahallesi Lefkoşa Caddesi’nde uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanmıştı.

Olaydan sonra özelbir hastaneye kaldırılan ve burada 11 gün süreyle tedavi altında tutulan Eraslan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Eraslan ailesi cenazeyi alarak Malatya’ya getirdi. 

Malatya Şehir Mezarlığında toprağa verilen Eraslan’ın evli olduğu ve ailesinin aslen Akçadağlı olduğu bildirildi.

Cinayete ilişkin soruşturmanın Gaziantep Emniyet’ince sürdürüldüğü öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ibrahim (8 yıl önce)
    Abim izin mekanı cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla