SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yaşar da Davutoğlu'nun Oğluyla Dinledi

0
Güncellendi - 2016-05-05 23:39:26
Yaşar da Davutoğlu'nun Oğluyla Dinledi
A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, Çarşamba akşamı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la yaptığı görüşmenin ardından, Perşembe günü parti genel merkezinde düzenlediği, olağanüstü kongreye gidileceğini ve kendisinin aday olmayacağını açıkladığı basın toplantısını, AKP Malatya Milletvekillerinden Nurettin Yaşar da ayakta izledi.

Başbakan Davutoğlu, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sonrası düzenlediği basın toplantısına, birçok bakan ve milletvekili katılmadı. Davutoğlu'nun, 22 Mayıs'ta olağanüstü kongre yapılacağını ve kendisinin yeniden aday olmayacağını söylediği ve 37 dakika süren toplantıyı Nurettin Yaşar'ın dışında Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan ve Yalçın Akdoğan, AKP Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, Mehmet Ali Şahin ve Abdülhamit Gül, Selçuk Özdağ, Celil Göçer, Mücahit Arslan, Mehdi Eker, Taner Yıldız, Çiğdem Karaaslan, Hayati Yazıcı, Recep Akdağ da izlediler. Yaşar'ın, Davutoğlu'nun oğlu Mehmet Davutoğlu'nun yakınında ayakta izlediği açıklamalar sırasında, Konyalı vekillerden Mustafa Baloğlu ve Kerim Özkul'un gözyaşlarını tutamadığı bildirildi.

Bu arada, Nurettin Yaşar ve Mehmet Davutoğlu'nun birlikte gözüktükleri basın toplantısı fotoğrafı, "Başkentçi" adlı twitter hesabından paylaşıldı.

Başkentçi- malatyahaber.com

nurettinyaşar

BAŞBAKAN AHMET DAVUTOĞLU, "SON MKYK TOPLANTISINDA YAŞANAN GELİŞMELER ÇERÇEVESİNDE YAPTIĞIMIZ İSTİŞARELER VE SON OLARAK DA BUGÜN MYK'DA BUGÜN ARKADAŞLARIMLA İSTİŞARE ETTİKTEN SONRA 22 MAYIS 2016 GÜNÜ TÜZÜĞÜN 70'İNCİ MADDESİ GEREĞİNCE PARTİMİZİN OLAĞANÜSTÜ KONGREYE GİTMESİ KARARINI ALDIM" DEDİ. (CEM GEÇİM/ANKARA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • malatyalı (7 yıl önce)
    sayın vekilimize refarans olan mustafa erdoğandır.davutoğlu ile işi olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (7 yıl önce)
    Her yere dayı dayı süzülerek bir de geç gitmeyi alışkanlık haline getirirsen böyle de açıkta kalır oturacak yer bulamazsın Saygılarımla...
    0
    0
    Yanıtla
  • Nurettin yaşar ;geçmiş elli yılın siyasetini yapan kişiler gibi reklam ve en önde durayım,herkes beni görsün gibi davranışlar sergileyen vekillerlerden olmadığını mahalle toplantılarında ,siyasetçilerin konuşmaları esnasında gördüm ve siyasetçilerimiz içerisinde en donanımlı olan taha özhan ve nurettin yaşardır.Siyasette Adam gibi adam.Duyduğum kadarıyla bir tek o malatyalıların ziyaretlerinde kapısı tamamen açık ve sorunlarıyla bizzat ilgileniyor.Umarım gittikten sonra kıymet aramayız.Saygılarımla
    0
    0
    Yanıtla
  • Nurettin yaşar maddi bir beklentisi olmayan inandığı dava adına, siyasi hayatını milletvekili olarak devam ettiren bir hemserimiz . Dayı dayı gidiyorsa gittiği yere bir beklentisi olmadigindandir hemserilerine saygılıdır. Sevgiyle kalin
    0
    0
    Yanıtla