SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"O da Derin Şüphe İçerisinde.."

A- A+ PAYLAŞ
 
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopterinin düşmesiyle ilgili yaptığı açıklamalarına ilişkin, "Kendisi de artık derin şüpheler içerisinde ve bu konuyla ilgili bir suikast, bir sabotaj olabileceği yönündeki fikir onda da daha baskın bir hale gelmeye başlamış" dedi. 
 
BBP'nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun, şüpheli görülen helikopter kazasıyla ilgili kara kutu sayılabilecek bazı cihazların söküldüğüne dikkat çeken Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün açıklamalarının ardından, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici İHA muhabirine önemli açıklamalar yaptı. "Biz her türlü fitneye rağmen çok ısrarlı bir duruşla hukuk içerisinde kaldık" diyen Destici, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Devlet Denetleme Kurulu'nu (DDK) devreye sokmasıyla kendilerinin de dosyayı Özel Yetkili Savcı'ya taşıyamayacaklarını söyledi. DDK'nın çalışmasının Meclis Araştırma Komisyonu'nun da daha titiz çalışmasına neden olduğunu belirten Destici, ayrıca Almanya'dan gelen uzman ekibin araştırmasıyla Cumhurbaşkanı'nın da belirttiği cihazların kayıp olduğunu kazadan bir hafta sonra öğrendiklerini ifade etti.
 
Kazanın olduğu birçok şüphenin olduğunu söyleyen Destici, "Baştan Cumhurbaşkanı ile ilk görüşmelerimizde Cumhurbaşkanımızın, yüzde yüz kanaati, 'bu bir kaza, takdiri ilahiydi.' Ama son görüşmede gördüm ki, kendisi de artık derin şüpheler içerisinde ve bu konuyla ilgili bir suikast, bir sabotaj olabileceği yönündeki fikir onda da daha baskın bir hale gelmeye başlamış. Ve bizim kararlılığımızı onda da gördüm" diye konuştu. 
 
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün olay aydınlatılana kadar ucu kime dokunursa dokunsun tüm yetkilerini kullanacağını kendilerine söylediğini belirten Destici, "Ve şuanda bunu da yapıyor" dedi. 
 
Cumhurbaşkanı Gül'e olayın aydınlatılması için gösterdiği çabalardan dolayı teşekkür eden Destici, "Talebim şu; Malatya Özel Yetkili Savcılıktan ve savcımızdan beklediğimiz, Ergenekon da, Kafes de, Balyoz da hatta spordaki, futboldaki şike davasında gösterilen hızı ve yetki kullanımını görmek istiyoruz, talebimiz bu. Biz de bu konuda kendilerinin destekçisi ve duacısıyız" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız