SON DAKİKA
SON DEPREMLER

O da 'Evet' Gezisinde

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, Doğanşehir ilçesini ziyaret ederek Anayasa değişiklik paketi için 'Evet' oyu istedi.

Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, AKP Malatya İl Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Mahmut Üner Özer ve yönetim kurulu üyesi Murat Turgut'u, Doğanşehir İlçe Başkanı Zekeriya Demirtaş ve parti teşkilatı karşıladı.

AKP ilçe binasında toplantı yapan milletvekili Mücahit Fındıklı, burada yaptığı konuşmada, "Doğanşehir ilçemize 12 Eylül Anayasa değişikliği referandumu ile ilgili ziyarette bulunduk. Tabi çok açık ve net şunu bilmemiz lazım. 12 Eylül'de yapacağımız Anayasa değişikliği aslında bir belediye başkanı seçimi değil. Yani biz Belediye Başkanı değiştirmeyeceğiz. Biz Milletvekillerini değiştirmeyeceğiz. Biz Encümen Üyelerimizi değiştirmeyeceğiz. Bu anayasa değişikliği paketi hükümeti de değiştirmeyecek. Meclisi de değiştirmeyecek. Buradaki hadise, milletin parlementosunda talep ettiği kendi özgürlüğü adına talep ettiği değişikliklerdir. Gönül isterdi ki tamamı değişsin ama imkan ve şartlar o pozisyona gelmedi. Ama şimdiye kadar yapılmış en büyük milletin lehine olan halkın lehine olan en büyük değişiklik paketi gerçekleşmiş oldu. Parlemento bir araya geldi 330'u yakaladı ama 367'yi bulmadığı için kanun gereği direk halkın oyuna gidecek. Dolayısıyla 12 Eylül'de yapılacak seçimde, herkes kendisinin adına seçim yapacak. Kendi adına bir oylama yapacak, çocuklarının adına bir oylama yapacak, çocuklarının ve torunlarının geleceği ile ilgili bir oylama yapacak. Partiler ile hiçbir ilgisi yok. Anayasa değişiklik paketinde getirdiğimiz anayasa insanlar ile alakalı kişinin kendisi ile alakalı, fert ile alakalı yani biz ona 'Evet' veya 'Hayır' diyeceğiz."dedi.

İlçe parti binasında yapılan toplantıdan sonra ilçe esnafını ziyaret eden Milletvekili Mücahit Fındıklı esnaflardan 12 Eylül'de yapılacak Anayasa değişiklik paketi ile ilgili referandumda 'Evet' oyu istedi.
İlçe merkezinde yapılan ziyaretlerden sonra Fındıklı, AKP İlçe Başkanı Zekeriya Demirtaş ve parti teşkilatı ilçeye bağlı beldeleri ziyaret ettiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız