SON DAKİKA
SON DEPREMLER

O da İnönü'süz Geçemedi!

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:18:57
O da İnönü'süz Geçemedi!
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanı Tüfenkçi, “Cumhuriyetimizin 100. Yıl dönümü olan 2023 hedeflerine inşallah hep birlikte gençlerle ulaşacağız” diyerek, AKP’nin gençlere önem verdiğini bildirdi. Tüfenkçi, bu ziyaret sırasında, partisinin birçok üst yöneticisi gibi, sözlerinin arasında, Cumhuriyetin kurucularından hemşehrimiz merhum Cumhurbaşkanı ve Başbakanlardan İsmet İnönü'yü suçlamadan geçemedi.

Osmanlı Ocakları Malatya İl Başkanı Zafer Bozdağ ve beraberindekiler, AKP Malatya İl Başkanı Tüfenkçi’yi makamında ziyaret ederek faaliyetleri hakkında bilgi verdiler.

Ziyarette konuşan AKP Malatya İl Başkanı Tüfenkci, “Genç kardeşlerimizin sivil toplum kuruluşlarında yer almaları, buralarda çeşitli faaliyetlerde bulunmaları ve bu vesile ile sosyal sorumluluklarını yerine getirmeleri bizleri sevindiriyor “ifadelerini kullandı.

Tüfenkci, başta genç nesiller olmak üzere tüm vatandaşların tarihi iyi bilmeleri ve okumaları gerektiğine vurgu yaparak, ‘’27 Mayıs ve 12 Eylül öncesinde darbe gerekçelerinin oluşması için kullanılan kesim gençlerdi. Gençleri sokağa dökerek, tahrik ederek darbe ortamı hazırladılar. Birbirleriyle çatışmaları, polisle, askerle çatışmaları temin edildi ve sokaklar karıştırıldı. 12 Eylül öncesinde aynı karanlık el, sağcıya da solcuya da, Alevi’ye de Sünni’ye de silah veriyordu. Gençlerin birbirine kurşun sıkmasını sağlıyor, sonra da katliamları keyifle izliyordu. 27 Mayıs öncesi Merhum Menderes’in yüzlerce genci tutuklattığı, bunları katlettiği, kıyma makinelerinde öğüttüğü iddia ediliyordu. Bizzat CHP, bizzat İnönü, Meclis çatısı altında bu iğrenç iddiayı dile getiriyorlardı. 12 Eylül darbesi öncesinde yine aynı iğrenç politika izlenerek darbe ortamı hazırlandı. Gezi olaylarında yine gençlerimiz kullanılarak sokak olayları başlatıldı. Son olarak Kobani’yi bahane ederek başlatılan olaylarda gençlerimiz ö plandaydı ve hedef ise çözüm süreciydi. Sokağa dökerler, ölmelerini temin ederler, timsah gözyaşlarıyla defnederler, sonra da unutur giderler. Geride sadece acılı anne babalar kalır. Onun için gençlerimiz uyanık olsunlar, asıl gayeyi, perdenin arkasındaki o karanlık yüzleri iyi görsünler. Bizlerin AK Parti olarak, hükümet olarak toplantı ve gösteriler konusunda bir engelimiz olamaz. Toplumsal düzeni ve barışı tehdit etmeyen, demokrasi çerçevesinde yapılan her gösteriye karşı tutumumuz yine demokrasi çerçevesindedir. Ancak yapılan gösteri sokak terörüne dönüştüğü takdirde toplumsal düzeni sağlamak adına devletin ilgili birimleri önlemini alır’’ şeklinde konuştu.

AKP’nin gençlere aynı bir önem verdiğini dile getiren İl Başkanı Tüfenkci sözlerini şu cümlelerle sürdürdü: 

‘’AK Parti vizyon ve misyon partisidir. Toplumsal uzlaşmaya, çok sesliliğe önem veren partidir. Asla günü kurtarmaya çalışan, seçimden seçime söylem ve politika geliştiren bir parti değildir. Şu anda hedef olarak belirlediğimiz 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimiz var. Türkiye ilk defa AK Parti döneminde böyle uzun süreli hedefleri planlıyor. Bu da ülkemizin yakalamış olduğu istikrarın neticesidir. AK Parti’nin Hedef 2023 olarak belirlediği ve Cumhuriyetimizin 100. Yıl dönümü olan 2023 hedeflerine inşallah hep birlikte gençlerle ulaşacağız. Ancak 2053 ve 2071 hedeflerimize ulaşmak ise siz gençlerimiz görevi olacak. Ülkemiz sizlerin elleri ile bu hedefleri yakalayacak. Bu bakımdan tüm gençlerimize büyük görev düşüyor.’’

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız