SON DAKİKA
SON DEPREMLER

O da İstanbul'dan Aday Adayı

A- A+ PAYLAŞ

Arapgirli Dr. Metin Kavuk, İstanbul 3. bölgeden CHP milletvekili aday adayı oldu.

İstanbul'daki Arapgir Kültür Derneği'nin de bir süre başkanlığını yapan Kavuk'un aday adaylığı ile ilgili Arapgir Kültür Derneği'nin basın bülteni şöyle:

"Hemşerimiz Dr. Metin Kavuk İstanbuldan CHP 3.Bölge Aday adayı oldu. Son olarak Sarıyer Belediye Başkanlığı Teknik Başkan yardımcılığında bulunan ve kendi isteğiyle emekliye ayrılan Dr. Metin Kavuk 1986-1998 yıllarında İstanbul Arapgir Kültür Derneği Başkanlığı’da yaptı.

Dr. Metin Kavuk’un Aday adaylığı hemşerilerimiz arasında sevinç yarattı,İstanbuldaki derneklerimizde büyük destek verdiği hemşerilerimiz Dr. Metin Kavuk’un siyasi ve diğer çevrelerdende desteklendiği açıklandı.

DR.METİN KAVUK KİMDİR

1945 Yılında Arapgir ‘de doğdu.Devlet Demiryolları yatılı lisesini bitirdi.Marmara İşletme Fakültesinden mezun oldu.Daha sonra inşaat mühendisliğini bitirdi.İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünde yüksek lisansını tamamladı.Aynı üniversitede kamu ve yerel yönetim girişimcilik dalında doktorasını tamamladı.

TCDD’nin çeşitli kademelerinde Memur Mühendis ve Müdür olarak görevini yaptı.İstanbul su ve kanalizasyon idaresinde on yıl yönetim kurulu üyeliği yaptı.Birçok Sivil Toplum kuruluşunun yöneticiliğini ve başkanlığını yapan hemşerimiz son olarak Sarıyer Belediye Başkan Yardımcımlığından 2010 yılında kendi isteği ile emekli oldu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız