SON DAKİKA
SON DEPREMLER

O da Kızına Kavuştu

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:56:12
O da Kızına Kavuştu
A- A+ PAYLAŞ

Dünyada birçok ülkede 12.12.2012 çılgınlığı yaşanırken, bir baba ise 17 yıldır göremediği kızına kavuştu. Saatlerin 12.12’yi göstermesiyle bir araya gelen baba-kızın birbirine sarılarak hasret gidermeleri görenleri de duygulandırdı. 

Gemilerde çalışan Sefa Kıcı, 1996 yılında Turcihan Ateş ile dünya evine girdi. Çiftin Pelin isminde bir kızları dünyaya geldi. Ancak Sefa Kıcı ile Turcihan Ateş aile baskısı yüzünden ayrılmak durumunda kaldı. O günden sonra baba Kırcı ne kızı Pelin'i ne de eşini görebildi. Yeni bir aile kurmasına rağmen eski eşi ve kızını aramaktan vazgeçmeyen Kıcı, 2011 yılında aldığı bir telefonla tekrar umutlandı. Eski eşinin kardeşi tarafından aranan Kıcı, kızının ve eski karısının yedikleri mantardan zehirlendiği haberini aldı. Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan eski eşi ve kızının durumunun ağır olduğunu öğrenen Kıcı, yola koyuldu. Kıcı, Malatya’ya gittiğinde eski eşi Turcihan Ateş’in vefat ettiğini öğrenirken, kızının hayatı ise verdiği kanla kurtuldu.

Yaşanan tüm olayların ardından baba Kıcı, 17 yıl sonra kızı Pelin ile 12.12.12’de Üsküdar’da bir araya geldi. Buluşma öncesi baba Sefa Kıcı heyecan içinde kızını bekledi. Kızı Pelin bir süre sonra önceden belirlenen yere geldi. Birbirlerine sarılarak ağlayan baba-kız görenleri de duygulandırdı.

Yaşadıklarını anlatan Sefa Kıcı, “Aile baskısı ile oldu, mecburen ayrılmak zorunda kaldık. Bu vesileyle çocuğa bakacak durumum yoktu, ben de annesine bıraktım. Görüşmek istedim ama karşı tarafın ailesi engellemeye çalıştı. Geçen sene zehirlenme vakası olunca hastaneye gittim. İnşallah bugün görüşeceğiz. Ben aradım ulaştım, buldum. Olumsuz tepki alırım diye korktum ama bana gayet sıcakkanlı davrandı. Mahkeme tarafından hafta sonları görme hakkım vardı ama bunların hiçbirisinden faydalanamadım. Hayatımızın çoğu birbirimizden ayrı geçti. Bundan sonra ayrılmayacağız. En azından arkasında bir babası olduğunu bilsin. Tabi ki bende de var suç, üzerine düşmedim. Resmen araya soğukluk girdi. Hata tek taraflı değil, bende de var” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız