SON DAKİKA
SON DEPREMLER

O da Malatyalı Sayılır

A- A+ PAYLAŞ

İzmir Ticaret Borsası'nda (İTB) kan değişimi sürüyor.

İTB'de çeşitli kademelerde 40 yıl çalışan Genel Sekreter Uğur Köksal kendi isteğiyle emekliye ayrılırken, Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Koodinatörü görevinden kısa bir süre önce ayrılan Özlem Değirmencioğlu, İTB Genel Sekreteri olarak atandı.

1969 yılında Hava Kuvvetleri'nde subay olan babasının görev yeri Malatya'da dünyaya gelen Özlem Değirmencioğlu, ilk, orta ve lise tahsilini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde tamamladı. Değirmencioğlu, Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nden 1991 yılında mezun oldu. Değirmencioğlu İngilizce biliyor.

Özlem Değirmencioğlu, iş yaşamına 1990 yılında Menkul Kıymetler Piyasası'nda Yatırım Uzmanı (Broker) olarak başladı. 1996-2005 yılları arasında Ege Üniversitesi'nde çalışan Değirmencioğlu, sırasıyla EBİLTEM'de İşletme Uzmanı, Rektörlük'te Organizasyon ve Sistem Geliştirme Yöneticisi, Strateji ve Planlama Koordinatörü görevlerini üstlendi.

2006 yılında EBSO'da çalışmaya başlayan Değirmencioğlu, önce Yönetim Kurulu Danışmanı daha sonra da Yönetim Kurulu Koordinatörü olarak çalışmalarını sürdürdü.

Çok sayıda sivil toplum çalışmasında yer alan, proje ve eğitim çalışması gerçekleştiren Özlem Değirmencioğlu'nun bu alandaki başlıca görevleri şöyle: "İzmir Kadın Kuruluşları Birliği Kuruluş Danışmanlığı, AİESEC Danışmanlar Kurulu Üyeliği, KALDER İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Üyeliği, MAS Yürütme Kurulu Üyeliği ve ödül değerlendiriciliği, Sivil Kuruluşlar Uyum Derneği Kurucu Üyeliği ve Başkan Yardımcılığı, Türkiye-AB Derneği İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkan Yardımcılığı."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız