SON DAKİKA
SON DEPREMLER

O da Vahşice Öldürülmüş!.

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:17:16
O da Vahşice Öldürülmüş!.
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 11 ay önce kaybolan 21 yaşındaki Mehmet Karaman adlı gencin cesedi, şuanda 6 ay önce bacanağını öldürme suçundan cezaevinde olan eniştesinin babasına ait evin bahçesindeki kuyuda bulundu. Gencin, elleri kelepçelenerek, ağzı kapatılarak, ayakları bağlanıp, ardından taş bağlanarak kuyuya atıldığı ardından kireç döküldüğü belirlendi. 

Eniştesi Mehmet Bayar tarafından 11 ay önce uyuşturucu bağımlısı olduğu gerekçesiyle tedavi amaçlı olarak Malatya’ya getirildikten sonra bir daha kendisinden haber alınamayan 21 yaşındaki Mehmet Karaman adlı gencin vahşi bir cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

6 AY ÖNCE ENİŞTESİNİ ÖLDÜRDÜ

Malatya’da 30 Ocak 2014 tarihinde meydana gelen olayda 6 ay önce Battalgazi ilçesi Şişman Köyünde bacanağı Recep Kala’yı (46) öldürüp, cesedini çıplak vaziyette yolun kenarına attıktan sonra otomobilini gasp eden katil zanlısı Mehmet Bayar, jandarma ekiplerince bir süre sonra yakalanmış ve tutuklanarak cezaevine konmuştu.

Emniyet ekiplerinin yaptığı çalışma sonucunda bacanağını öldüren Mehmet Bayar’ın İstanbul’dan Malatya’ya getirdiği kayınbiraderi Mehmet Karaman’ı da (21) öldürmüş olabileceği ihtimalini değerlendirmeye aldı. Bunun için Ankara’dan özel ceset arama köpekleri ve özel ekip geldi. Önce Battalgazi ilçesinde Recep Kala’nın öldürüldüğü bölgede arama yapıldı.

VAHŞİCE ÖLDÜRÜLMÜŞ

Burada bir sonuç çıkmayınca katil zanlısı Mehmet Bayır’ın babasına ait merkez Hidayet Mahallesi Oral Sokak no 90’daki evinin bahçesinde arama yapıldı. Yapılan aramada evin bahçesindeki kuyuda 11 ay önce kayıp olan Mehmet Karaman’a ait ceset bulundu. Ceset üzerinde yapılan incelemede, gencin ağzının kapatıldığı, ellerinin kelepçelendiği, ayaklarının bağlandığı ve ardından ise yine ayağına taş bağlanarak kuyuya atıldığı belirlendi. Cesedin kuyuya atılmasının ardından ise kuyuya cesedin üzerine kireç atıldığı belirlendi.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından ceset otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Mehmet Karaman’ın şuanda cezaevinde olan eniştesi Mehmet Bayır tarafından öldürülmüş olma ihtimali üzerinde duruluyor.

BABASI 6 AY ÖNCE İNTİHAR ETTİ

Katil zanlısı Mehmet Bayır’ın 6 ay önce bacanağı Recep Kala’yı öldürüp tutuklanmasının ardından babasının Battalgazi ilçesinde bir kayısı bahçesinde av tüfeği ile intihar ettiği belirtildi. Babasının, oğlunun cinayetten tutuklanmasının ardından, Mehmet Karaman’ın öldürülmesi olayını biliyor olabileceği ihtimaliyle intihar etmiş olduğu sanılıyor.

30 YIL ÖNCEDE EVİN ESKİ SAHİBİ ÖLDÜRÜLÜP GÖMÜLMÜŞ

Kaybolduktan 11 ay sonra cesedi bulunan Mehmet Karaman’ın eniştesinin babasına ait evde 30 yıl önce de yine vahşi bir cinayetin işlendiği ortaya çıktı. Aynı evde 30 yıl önce evin eski sahibinin eşi ve üvey oğlu tarafından öldürülerek, evin içerisindeki odada yattığı kanepenin altına toprağa gömüldüğü belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız