SON DAKİKA
SON DEPREMLER

O da YMS Listesinde

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:36:21
O da YMS Listesinde
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’da transfer konusunda sıcak saatler yaşanmaya devam ediyor. Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Bursa’da transfer konusu çerçevesinde bir takım görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi.

Yeni Malatyaspor’da sıcak saatler yaşanıyor. 4 yabancı transfer ismi açıklayan Kulüp Başkanı Gevrek, transfer konusu için Bursa’ya geçti. Bursa’da Bursaspor yöneticileriyle bir araya geleceği düşünülen Gevrek’in, 2 önemli ismi daha kadroya dahil etmek için yoğun çaba harcadığı öğrenildi. Gevrek’in, Bursaspor’da forma giyen 28 yaşındaki sol kanat oyuncusu Ozan İpek (fotoğraftaki) ve 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunan 20 yaşındaki stoper Süheyl Çetin ile dirsek temasında olduğu öğrenildi. 

Bursalı yöneticiler ile gizli bir toplantı yapan Gevrek, bu iki isimde ısrar ettiği öğrenildi. Süper Ligde büyük beğeni toplayan Bursaspor’un kadrosundaki futbolculara yönelen Gevrek’in ısrarcı tutumu karşısında yöneticilerinde bu transfere sıcak baktığı öğrenildi.

"TECRÜBELİ İSİMLERLE ANLAŞACAĞIZ"

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, yerli transferde 3 ya da 4 tane tecrübeli isimle anlaşacaklarını dile getirmişti. Gevrek, “Kadromuza 4-5 tane yabancı oyuncu dahil edersek, zaten kadromuzda 10-11 tane futbolcumuz kalacak. 5-6 tane daha transfer yapacağız. En az 3-4 tane tecrübeli futbolcu alacağız. Bu futbolcular kimler olacak. Büyük takımların kampına dahil olan futbolculardan tercih yapacağız. Bizim haber beklediğimiz oyuncular var. Biz her zaman transferde doğru isimlerle anlaşmak istiyoruz. Biz sağlam adımlar ilerlemek istiyoruz. Kulübümüzü sağlam zeminlere oturtup, hedefimize gideceğiz” ifadelerini kullanmıştı. 

SÜHEYL ÇETİN KİMDİR?

22 Haziran 1995'te Bursa, Osmangazi'de dünyaya gelen Süheyl futbol topuyla daha bebek yaşta tanıştı. Fanatik bir Bursaspor’lu ailenin oğlu olarak futbola ilgili bir çocuk olarak büyüyen Süheyl 10 yaşında Sercan Yıldırım, Volkan Şen, Enes Ünal, Serdar Aziz ve Oğulcan Çağlayan gibi isimleri Türk futboluna kazandıran Bursaspor altyapısına girdi ve 17 Ocak 2006’da lisansı çıkartıldı.

OZAN İPEK KİMDİR? 

10 Ekim 1986'da Ankara'da doğan Ozan İpek, utbola Batman Petrolspor'da başlamıştır. Batman Petrolspor'da 12 gol attı. Bucaspor'a kiralandığında 10 gol ve 10 asist kaydetti. Şubat 2009'da Bursaspor'a transfer oldu. Burada kariyerinin en başarılı dönemini geçirip, Süper Lig şampiyonluğu yaşamıştır. 2012-13 sezonu devre arasında Mersin İdman Yurdu'na kiralanmıştır.

Amatör futbol kariyerine 1999 yılında Antalya DSİ'de başlayan Ozan'ın profesyonelliğe ilk geçişi 2004 yılında Batman Petrolspor'da oldu. Sonra, sırasıyla Batman Petrolspor, Kahramanmaraşspor ve Bucaspor'da top oynayan Ozan İpek, 2 Şubat 2009 tarihinde Bucaspor'dan Bursaspor'a transfer oldu. 1. Lig'de oynadığı 124 maçta 32 gol kaydeden Ozan, Süper Lig'de özellikle 3-2 kazanılan Beşiktaş ve Fenerbahçe deplasmanlarında oynadığı futbol ve attığı, attırdığı gollerle göze çarptı.Kasımpaşaspor Bursaspor’a Ozan İpek karşılığında 1.7 milyon Euro bonservis ve Hüseyin Kala’yı verdiği öğrenildi. Ozan İpek’in 3,5 yıllık sözleşmeye imza atacağı belirtildi.Daha sonra Ozan İpek Mersin İdman Yurdu takımıyla anlaştı ve kiralık olarak Mersin İdman Yurdu'na transfer oldu . Şimdi ise Bursaspor Forması giymektedir.

Ozan, Milli takıma 2010'da çağrıldı. Milli takımda ilk formasını 3 Mart 2010 tarihinde oynanan ve 2-0 kazanılan Honduras maçında giydi. 62. dakikada Arda Turan yerine oyuna girdi. İkinci millî maçını 26 Mayıs 2010 tarihinde Kuzey İrlanda ile ilk 11'de oynadı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız