SON DAKİKA
SON DEPREMLER

O Diziye İtiraz

A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı izleyiciler diziye itiraz ediyor, çünkü...

Dizinin takipçilerinden Nehar Yiğitvar, Yüksel Aytuğ'un köşesinden şu eleştirileri sıralıyor: 
"17 yaşındayım ve Malatya'da yaşıyorum. Yazılarınızı uzun zamandır  takip ediyordum. Ancak bugün bir şey dikkatimi çekti ve size yazmaya karar verdim. Anneler ve Kızları adlı dizinin ilk bölümünün bir kısmı Malatya'da geçiyor. Ancak bir Malatyalı olarak dizinin Malatya'ya ait hiçbir öge bulundurmadığını söylemek isterim. Töre ve benzeri kavramlara şimdiye kadar ne ben ne de ailem Malatya'da rastladık. Konuşma şekilleri bile çok farklı geldi bana. 
Dizinin Malatya'da geçtiğine inanmayıp uzunca araştırdım. Maalesef bütün kaynaklarda ve dizide altı çizilerek olayların Malatya'da geçtiği söyleniyor. Malatya'da köylerde bile bu tarz konuşmalar olmadığını söylemek isterim ki; dizi en gelişmiş ilçelerden biri olan Battalgazi'de geçiyor. Biz Malatyalı bir aile olarak çok şaşırdık ve size yazdık. Umuyorum, yazdıklarımı araştırıp, siz de bize hak verirsiniz... "

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız