SON DAKİKA
SON DEPREMLER

O Doktor da Kimmiş?

A- A+ PAYLAŞ

Gece evine zorla girilmek istendiği ihbarı üzerine polisin konuştuğu 43 yaşındaki kadın, şahsın kendisini bir doktorla da ilişkiye girmeye zorladığını öne sürdü.

Polis Vukuat Raporu’nda “Zorla Cinsel İlişkiye Girmek” başlığıyla yeralan olayda 43 yaşındaki F.Ş. adlı kadın “müşteki”, 33 yaşındaki M.K. adlı şahıs ise “Şüpheli” olarak yeraldı. İstiklal Mahallesi’ndeki bir evden gece yarısı yapılan ihbar ve sonrasındaki şaşırtan ifadelerle ilgili olarak polis vukuat raporunda şu açıklama yeraldı:

“19/04/2008 günü saat 00.00 sıralarında yukarıda belirtilen ikametin kapısının zorladığını bildirmesi üzerine belirtilen adrese intikal eden ekiplerimizce, bu yerin müştekiye ait olduğu ve kapının şüpheli M.K. isimli şahısça zorlandığının tespit edilmesi üzerine, ekiplerimizce yakalanarak C.Savcısının talimatı ile göz altına alınmış. Olayla ilgili müşteki ifadesinde; kendisinin bir kaç ay önce tesadüfen tanıştığını şüpheli ile cinsel birlikteliklere başladıklarını 5-6 gün önce şüphelinin kendisini tehdit ederek doktora götürdüğünü, orada kendisini döverek tehdit ettiğini bunun üzerine Doktorla para karşılığında cinsel ilişkiye girdiğini belirterek şüpheli hakkında şikayette bulunmuş. Şüpheli ise alınan ifadesinde; kendisinin şüpheli ile defalarca para karşılığında cinsel ilişkiye girdiğini ve hakkındaki suçlamaları kabul etmediğini beyan etmiş olup, olayla ilgili hazırlanan tahkikat evrakı ile birlikte şüpheli M.K. 19/04/2008 günü sevk edildiği C.Savcılığınca serbest bırakılmıştır.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız