SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"O Dünyanın En İyi Doktoru"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:44:43
A- A+ PAYLAŞ

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Hekimhan ilçesine giderken kaza yapan çekici şoförünü ameliyat sonrasında da hastaneye giderek ziyaret edip geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Milletvekili Öznur Çalık, beraberinde AKP  İl Başkanı Hakan Kahtalı ile birlikte 13 Kasım Pazar günü Hekimhan ilçesinde 5.1 ve 4.6 şiddetindeki depremlerde evleri ağır hasar gören vatandaşları ziyaret emek için ilçeye giderken, vinçli bir çekici kaza yaparak AK Parti konvoyuna dalmıştı.  Malatya-Hekimhan Karayolu’nun Sarsap Tüneli yakınlarındaki Akyazı mevkiinde meydana kazada Necati Çağlar’ın (52)  idaresindeki TEİAŞ’a ait vinçli çekici kontrolden çıkarak arkadan 44 FK 545 plakalı kamyona çarpmış, ardından karşı şeritte seyir halindeki AK Parti heyetinin bulunduğu konvoya dalmış, Çalık ve Kahtalı’nın bulunduğu otomobile çarpacakken, otomobilin sürücüsü son anda yaptığı manevra ile çarpışmayı önlemiş, çekici konvoydaki bir başka otomobili sıyırarak durabilmişti.

HURDAYA DÖNEN ARAÇTAN AKP'LİLER ÇIKARMIŞTI

Kazada demir hurdasına dönen çekicinin içerisinde sıkışıp kalan sürücüyü AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı ve beraberindeki partililer müdahale ederek çıkarmış ve gelen 112 Acil servis ambulansı ile Turgut Özal Tıp Merkezi’ne gönderilmişti. Kaza sonrasında yola savrulan aracın parçaları ise Kahtalı ve partililer tarafından yolun kenarına alınarak, bir başka kazanın meydana gelmesi engellenmişti.

Talihsiz kaza üzerine milletvekili Çalık, Hekimhan ziyaretini iptal ederek Malatya’ya geri dönmüş ve beraberinde Kahtalı ile birlikte Turgut Özal Tıp Merkezi’ne giderek yaralıyla ilgilenmişti.

HASTANEDE İKİNCİ ZİYARET

Milletvekili Çalık ve AKP İl Başkanı Kahtalı, ameliyattan çıkan şoför Necati Çağlar’ı Turgut Özal Tıp Merkezi’ne giderek ziyaret edip, yakınları ile görüştüler. Ameliyatı gerçekleştiren Prof. Dr. Sezai Yılmaz, hasta hakkında Çalık’a bilgiler vererek, durumunun iyi olduğunu söyledi.  Prof. Dr. Yılmaz,  hasta yakınlarına, “Yaralı hastaneye çabuk getirilmiş. Çok az bir zamanla kaybedebilirdik” dedi. 

Şoför Necati Çağlar ile konuşup, geçmiş olsun dileklerinde bulunan Çalık , “Sezai hocam direk organ naklini bırakıp ameliyata girdi. Sezai beye ve tüm hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Çok hızlı bir müdahalede bulundular. Sezai hocamız sadece Malatya’da değil, dünyada bir numara, dünyanın en iyi doktoru” dedi.

Çalık ve Kahtalı  yaralı şoförün yakınlarıyla da görüşerek geçmiş olsun dileklerinde bulundular. 

FOTOĞRAF: Çalık'a hastane ziyaretinde, yaralının ameliyatını gerçekleştiren Prof.Dr. Yılmaz da eşlik etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız