SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'O Filmleri Yapmak Zorundaydık'

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:38:19
'O Filmleri Yapmak Zorundaydık'
A- A+ PAYLAŞ

Sinema sanatçısı İzzet Günay, “Sabun köpüğü çok filmimiz var. Ama elimizde değildi. Biz o filmleri yapmak zorundaydık” dedi. 

Malatyapark AVM’de düzenlenen minder sohbetlerine katılan sinema sanatçısı İzzet Günay, “Kaba tabirle sabun köpüğü çok filmimiz var. Ama elimizde değildi. Biz o filmleri yapmak zorundaydık. Bugünün oyuncuları çok şanslı, ‘Ben bu oyunu beğendim, ben bu senaryoyu beğenmedim’ diyebiliyor. Bizde söylediğimiz zaman kapı dışarı edilirdik, böyle bir şansımız yoktu” dedi.

“Çok moral veriyorlar, havalandırıyorlar bizi, havaya giriyoruz. Onun için yaşlı insanlara biraz moral verin, çok faydası var” diyen Günay, “Ben çok komedi oynadım. O zaman nasıl oynayacağınızı, yani dram mı oynayacağım, komedi mi oynayacağım diye bir ayrımda yoktur. Çok ağır dramlarda da oynadım. Sizin mendilinizi aldığınız filmlerim de var, çok sulu, cıvık komedilerde de oynadım. Onun için hepsinde kendimi denemiş oldum. Tabi istediğimiz filmleri yapamadık. Kendim için değil, bütün o kuşak sanatçılarını savunarak söyleyebilirim; hepsi kapasiteli oyunculardı, kullanılamadılar. İyi filmleri var, kötü filmleri de var. İyi filmleri yapan kim, bizleriz, kötü filmleri yapan yine bizleriz. Demek ki iyi film yapmak için iyi senaryo, iyi yönetmen de olacak. Demek ki oyuncu oynayabiliyor” ifadelerini kullandı.

Sanatçı Günay'a Malatyapark AVM Yönetim Kurulu’ndan Mehmet Kavuk kayısı hediye etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız