SON DAKİKA
SON DEPREMLER

O Firma İçin Çok Uğraşmış

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mehmet Şahin, mülkiyeti Malatya Belediyesi'ne ait olan Yaş Sebze ve Meyve Hali'nin de üzerinde bulunduğu 34 bin metrekarelik alanın satışı için düzenlenen ihaleyi 52 bin 500 bin YTL ile en yüksek fiyatı veren yabancı kökenli ACT4 A.Ş. adlı firmayı Malatya'ya getirmek için 6 aylık ısrarlı bir çalışma yürüttüğünü söyledi.

Partinin Malatya İl Başkanlığı’nın her hafta bir milletvekilinin katılımı ile geleneksel hale getirdiği halk toplantısına katılan Malatya Milletvekili Mehmet Şahin, Malatya Belediyesi'nin sattığı Hal binası için 52 milyon 500 bin YTL veren ACT4 A.Ş.'nin Hollanda ve Amerika kökenli bir firma olduğunu söyleyerek, "Bu firmanın Malatya'ya yatırım yapması için 6 ay ısrarla davet ettik. 1. ihale iptal olduğunda Hollanda'ya döndüler. Tekrar gidip ikna ettik. Buraya yaklaşık 150 milyon YTL harcama yapacaklar. Bazı nedenlerden dolayı ilimize yatırım yapmaktan kaçınıyorlardı. Onlara Malatya'nın bir sevgi kenti olduğunu söyleyerek ikna ettik. Bu firmadan sosyal fayda olması için eğitim kurumu açmaları için ricada bulunduk. Bu okulu Hekimhan'da Anadolu Lisesi olarak yapıp, devlete hibe etmelerini istedik" diye konuştu.

Malatya Havaalanı'na yedek pist yapılması için çalışmaları yakından takip ettiklerini söyleyen Şahin, Erdemir'in Hekimhan bölgesine 300 milyon dolarlık bir yatırım yapacağın duyduğunu ve buradaki bir inşaat işi içinde akrabası olan bir müteahhidin de gireceğini söyledi.

Şahin, parlamento çalışmalarını da anlattığı toplantı da, kendisinin Dış İlişkiler Komisyonu ile Parlamentolar Arası Birlik Komisyonu Üyesi olduğunu aktararak, Birleşik Arap Devletlerinde yapılan ve 138 ülkenin katıldığı Parlamentolar Arası Birlik Komisyonu toplantısında Ortadoğu Komisyonu üyeliğine seçildiğini aktardı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız