SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"O Gece Uyuyamadım"

0
Güncellendi - 2017-09-14 17:32:07
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un orta saha oyuncusu Aytaç Kara, Kasımpaşa deplasmanında aldıkları 3-2’lik mağlubiyet sonrası uyuyamadığını söyledi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gazetecilere açıklamada bulunan Kara, Kasımpaşa maçında Pavelka’nın kendisine yaptığı faulün karşılığının kırmızı kart olması gerektiğini savunarak, “Biz farklı bir şey istemiyoruz. Adil bir yönetim istiyoruz” dedi.

“ÇOK ÜZÜLDÜK”

Kara, Kasımpaşa karşısında aldıkları mağlubiyetin kendilerini çok üzdüğünü ifade ederek, şunları söyledi: “Gerçekten çok üzüldük. Uyuyamadığımız bir gece oldu. Kaçırdığımız puan ve puanlar var. İyi oynadığımızı ve iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. İstediklerimizi sahaya yansıttığımızı düşünüyorum. Tabi arada kopukluklar oldu ama şuan için normal. Maç oynadıkça birbirimizi daha iyi tanıyoruz. İlerleyen günlerde daha iyi olacağımıza inancım tam. Bununla ilgili olarak bir sıkıntımız yok. İnşallah bundan sonra daha yoğun çalışıp, daha iyi olacağız buna eminim. Bu arada İstanbul’da bizleri yalnız bırakmayan sarı kırmızılı taraftarlara teşekkürler ediyorum.”

“ADİL YÖNETİM İSTİYORUZ”

Kasımpaşa maçının hakemi Arda Kardeşler’i verdiği kararlardan dolayı eleştiren tecrübeli futbolcu, “Kariyerim boyunca iki büyük sakatlık geçirdim. Kasımpaşa maçında da böyle bir pozisyona maruz kaldım. Ayağımı kaldırmasaydım eğer ayağım kırılabilirdi. O pozisyonun bir dakika sonrasında da ayağıma gelen darbenin izini hakeme gösterdim. Hakeme kırmızı kartlık pozisyon olduğunu söyledim. Buna nasıl vermediğini kendisine sordum. Oda ‘Sıyırttı’ diyerek beni geçiştirmeye çağırdı. Bazen şanssızlıklar oluyor. Fakat daha önceki maçlarda da bunlar başımıza geldi. Biz farklı bir şey istemiyoruz. Adil bir yönetim istiyoruz. Bursaspor maçından sonra bu adil yönetimi bize uygularlar. Böyle olursa hiçbir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum” ifadelerini kullandı.

“HEDEFİMİZ 3 PUAN”

Kara, Bursaspor karşısına mutlak 3 puan parolasıyla çıkacaklarını belirterek, “Yeni stadyumda ilk maçımıza çıkacağız. Bursaspor zorlu bir rakip. Zor ve heyecanlı bir maç olacak. Bu yeni stadyumdaki ilk maçımız bize ayrı bir hava katacak. Bu maça taraftarlarımızı özellikle davet ediyoruz. Bu maçta bizleri yalnız bırakmasınlar. İyi olacağız. Çok iyi olacağız. Mücadelemizi her zaman göstereceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Hedefimiz üç puan olacak” diye konuştu.

“GOL ATACAĞIMDAN EMİNDİM”

Kasımpaşa maçında penaltıyı kimin atacağıyla ilgili yaşanan diyaloğa da değinen Kara, “Kasımpaşa maçının penaltıcısı ben değildim. O an kendimi penaltıyı atmak için hazır hissettim. Çok iyi hissediyordum. Gol atacağımdan emindim. O yüzden topun başına geçtim. Golde attım. Bu konuyu hocamız ile de konuştuk. Takımın penaltıcıları var. Artık bunlardan bir tanesi de benim” değerlendirmesinde bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mert (6 yıl önce)
    Hırsın, azmin ve caban yeter senin bu takıma
    0
    0
    Yanıtla