SON DAKİKA
SON DEPREMLER

O Geceden Amaç..

A- A+ PAYLAŞ

23 Mayıs Pazar günü İstanbul İkitelli- Bağcılar'daki Holiday INN Oteli'nde gerçekleştirilecek olan "Malatya Dayanışma Gecesi"nin, kamuoyunun dikkatinin Malatya'da yapılan güzel işlere çekme amacını taşıdığı belirtildi.

19.30'da başlayacak olan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı geceye ilişkin olarak MİAD'dan yapılan açıklama şöyle:

"MİAD (Malatyalı İşadamları Derneği) ve Malatya Valiliği tarafından Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile 23 Mayıs 2010 tarihinde İstanbul’da “Malatya Dayanışma Gecesi” gerçekleştirilecektir.

İlimiz ve bölgemizin dolayısıyla da ülkemizin kalkınmasında iş adamlarımıza öncülük etmeyi, ortak çaba ve gücü organize etmeyi, bölgemiz insanın ve çevresinin gelişmesine katkıda bulunmayı, sorunlarına ortak olmayı, çözüm yolları üretmeyi ve yol göstermeyi amaç edinen
MİAD, bunu gerçekleştirebilmek için ortak gücün, kolektif birlikteliğin oluşturulması ve yaygınlaştırılması yönünde faaliyetler üretmekte ve yürütmektedir.

Şehrimiz, bölgemiz ve ülkemiz için yarar getirecek her türlü ekonomik, sosyal ve siyasal projenin oluşturulması ve geliştirilmesinde, aktif rol üstlenen bir kurum olmayı hedefleyen MİAD; bugüne kadar Malatya’da gerçekleştirdiği “Sevgi Evleri”, “Malatya Teknokent Ortaklığı” gibi somut işlerle bu hedefine ulaşmaktaki kararlılığını göstermiştir.

MİAD şimdi de hem Türkiye’nin hem de Malatya’nın kanayan yarası olan “Hasta yakınlarının konaklaması” problemine çözüm üretiyor.

Malatya Belediyesi ile yaptığı protokolle 108 yataklı bir “Konukevi” projesini hayata geçiren MİAD, İstanbul’da Malatya Valiliği ile birlikte düzenleyeceği “Dayanışma Gecesi” ile düzenleyerek bir kez daha kamuoyunun dikkatini Malatya da yapılan güzel işlere çekmek istiyor.

23 Mayıs 2010 Pazar akşamı çok sayıda işadamı ve bürokratın özel davetle katılacağı Malatya Dayanışma Gecesi’ne varlığı ve yapacağı konuşma ile destek verecek olan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yanlarında görmek, tüm MİAD üyelerine yaptıkları işlerde güç katacaktır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız