SON DAKİKA
SON DEPREMLER

O Gecenin Bilançosu Açıklandı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'daki korunmaya muhtaç çocuklar yararına düzenlenen Yavuz Bingöl ve Erkan Gül'ün sanatçı olarak katıldıkları 29 Aralık Perşembe akşamı gerçekleştirilen konserin bilançosu, organizasyonda görev alan Malatya Himayeye Muhtaç Yaşlı ve Çocukları Koruma Derneği Başkanı Ece Budan tarafından açıklandı.

CHP Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu'nun, Malatya Çocuk Yuvası'nda barındırılan çocuklar yararına düzenlenmesine öncülük ettiği, sanatçı Yavuz Bingöl'ün yanı sıra daha sonra bu organizasyona dahil olan Erkan Gül'ün de hiçbir ücret almadan katıldıkları konser için toplam 4 bin bilet bastırıldığını, bunun 150'sinin protokola ayrılıp, 3 bin 850'sinin satışa çıkarıldığını belirten Budan, bu biletlerden 1.509'unun satıldığını söyledi.

Dernek üyeleriyle birlikte Öğretmenevi'nde basın toplantısı düzenleyen Budan, geri kalan biletlerin iade edildiğini, satılan biletlerden 15 bin 090 YTL gelir sağlandığını bildirdi ve "Gecenin sanatçı yol ve konaklama, saz ücretleri milletvekilimiz Mevlüt Aslanoğlu ve MEV Ankara Şube Başkanı hemşehrimiz Ekrem Dernek tarafından karşılandı. Salon ve diğer masraflar çıktıktan sonra kalan 7 bin 410 YTL korunmaya muhtaç çocuklar için kuruma aktarıldı."dedi.

Budan, milletvekilinin öncülük ettiği geceye bazı çevrelerin "siyasi" yaklaştığını, buna rağmen Malatyalıların ilgi gösterdiğini belirterek, emeği geçen ve organizasyona katkıda bulunan herkese teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız