SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"O Gol Yeni Doğacak Bebeğimize.."

0
Güncellendi - 2016-09-23 05:09:51
A- A+ PAYLAŞ

Kurtalanspor ile oynadıkları Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında takımının ilk golünü kaydeden defans oyuncusu Murat Akça, “Attığım golü eşim Yunona ve yeni doğacak bebeğime hediye ediyorum” dedi.

Eşinin isteği üzerine saçını boyatan Murat Akça, baba olmanın sevincini yaşıyor. Malatya İnönü Stadı’nda Siirt ekibi Kurtalanspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında ilk 11’de şans bulan ve takımının ilk golüne imza atan Akça ayrı bir sevinç yaşadı. Golden sonra topu formasının altına koyan ve kendisini izlemek için tribünde bulunan eşine doğru koşan genç oyuncu, bir eliyle de emzik işareti yaptı.

Maç sonrası eşi Yunona’nın yanına gelen Akça, kupada sürpriz sonuçların alınabildiğine dikkat çekerek, rakibe saygı duyarak çok iyi oynadıklarını ve 4-0 galip gelerek, bir üst tura çıktıklarını ifade etti.

Akça, kupada hedeflerinin gruplara kalmak olduğunu kaydederek, “Kupada da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Bu anlamda Kurtalanspor karşısında çok iyi mücadele ettik. Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Güzel bir mücadele oldu. Takım olarak iyi mücadele ettik ve 4-0 galip geldik. İnşallah Malatya’yı kupada da güzel bir şekilde temsil edeceğiz” diye konuştu.

Kupa maçında gol attığı için mutlu olduğunu dile getiren Akça, “Gol doğacak çocuğuma gelsin” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

yms4

 

muratakça2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız