SON DAKİKA
SON DEPREMLER

O Gün O da Ölümü Yazdı, Öldü

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:56:50
O Gün O da Ölümü Yazdı, Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz Pazar günü Doğum Günü kutlaması yapan gençlerin içinde bulunduğu otomobilin (yandaki fotoğrafta) trambüs direğine çarparak savrulması sonucu sürücü 24 yaşındaki Eyüp Bulut'un (yandaki fotoğrafta sol başta)  ardından yoğun bakımda bulunan 21 yaşındaki Mehmet Terece de (yandaki fotoğrafta otomobilde oturan) yaşamını yitirdi.

ÖLÜ SAYISI 2’YE YÜKSELDİ 

Malatya-Elazığ karayolu 8. kilometrede MAKSAN Fabrikası ile Villa Kent konutları arasındaki bölgede 26 Temmuz Pazar günü saat 23.50 sularında meydana gelen trafik kazasında, Orduzu Pınarbaşı’ndaki doğum günü kutlanan Eyüp Bulut (24) yönetimindeki 44 PT 320 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak, yolun sağındaki trambüs direğine çarpmış ve ardından trambüs direğini yaklaşık 40 metre sürüklemişti.  Motoru da yerinden kopan otomobil, motordan 30 metre ileriye savrulmuştu.

Feci kaza da sürücü Eyüp Bulut kaza yerinde yaşamını yitirirken, araçta bulunan 21 yaşındaki Mehmet Terece, Furkan Çamurlu ve Fethi Çamurlu’da ağır yaralanmıştı. Yaralılardan durumu ağır olan Mehmet Terece de  yaşamını yitirdi. 

ÖLEN İKİ GENÇTE KUAFÖR 

Kazada ölen araç sürücüsü Eyüp Bulut gibi kuaför olan Mehmet Terece,  gözyaşları içerisinde Şehir Mezarlığında toprağa verildi.

Bu arada, feci kazada hayatını kaybeden Eyüp Bulut’un doğum günü olması nedeniyle 26 Temmuz Pazar günü, arkadaşları ile Orduzu Pınarbaşı’nda doğum günü kutlaması yapıp, pasta kestikten sonra kaza meydan gelmişti. 

SON MESAJ: ÖLÜM 

Bu arada, kazada yaşamını yitiren ikinci genç olan Mehmet Terece’nin kazadan yaklaşık  12 saat önce sosyal paylaşım sitesindeki  sayfasına paylaştığı son mesajında, “Başkası için yaşamayın..Onlar için ölmek zorunda kalabilirsiniz” ifadelerini yazdığı görüldü. 

FOTOĞRAFLAR: Gençler, kaza geçirdikleri üstü açık spor otomobille (soldaki kaza anında ölen Eyüp Bulut, oturan kişi hastanede ölen Mehmet Terece, sağ baştaki ise kazada ağır yaralanan ve tedavisi süren Fethi Çamurlu), Mehmet Terece'nin tek görüntüsü, Mehmet Terece'nin sosyal medya hesabındaki son mesajı ve otomobilin kazadan sonraki hali

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız