SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'O Günkü Rektör de..'

A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin organize ettiği Siyaset Akademisi yeni dönem eğitim çalışmalarına "Demokratik Açılım" programı ile başladı.

AKP Siyaset Akademisi yeni dönem eğitim çalışmalarına "Demokratik Açılım" programı ile Belediye Konferans Salonu'nda başladı. İlk derse 201 kişi katılırken, dersin açılışında konuşan Siyaset Akademisi İl Koordinatörü İdris Bostaş, Siyaset Akademisi'nin AKP'liler arasında söylem birliği oluşturmak ve AKP'ye kurumsal bir kimlik kazandırmak amacıyla başlatıldığını söyledi.

İl Başkanı Mustafa Şahin'de "Demokratik açılım için destek vermesi gereken siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının katkısı amaçlanmış iken, karşı duruşlarla Demokratik Açılımı engellemeye çalıştılar. Hükümetimiz, ülkemizde kemikleşmiş iç politika ve dış politika sorunlarını çözdü. Düne kadar konuşulan konu Kıbrıs konusuydu. Şuanda Demokratik Açılıma karşı duruş sergileyenler kesimler Kıbrıs için de 'Vatan toprağını satıyorsunuz' dediler. Bu hükümetin ülkenin değil bir karış toprağını, bir çakıl taşını bile satmayacağını çok iyi bildikleri halde, insanlarımızı tahrik ediyorlar. O günkü rektörümüz Kıbrıs'la ilgili mitingler yapmıştı" dedi.

Siyaset Akademisi'ndeki yeni dönemin ilk dersini ise Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Naci Bostancı "Demokrasi kültürü" konusunda verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız