SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'O Günleri Tekrar Yaşadık'

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:46:47
'O Günleri Tekrar Yaşadık'
A- A+ PAYLAŞ

 Turan Emeksiz Lisesi 77'liler Derneği üyeleri, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı konuk etti. 

Kurulduğu günden buyana yaptığı çalışmalarla herkesin dikkatini çekmeyi başaran Turan Emeksiz Lisesi (Malatya Lisesi) 77 Mezunları Derneği, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile bir araya geldi.

Dernek binasında gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Turan Emeksiz Lisesi 77'liler Derneği Başkanı Zeynel Abidin Bulucu, Turan Emeksiz Lisesi 77 mezunları olarak Malatya ve Türkiye genelinde büyük ses getirdiklerini ifade etti.

Bulucu, dernek üyeleri arasındaki dostluk ve arkadaşlığın herkese örnek olduğunu kaydederek, "Aramızda her türlü görüşten arkadaşımız var. Ama derneğe girdikleri zaman bütün kimlikleri dışarıda kalıyor" dedi.

Dernek üyeleri arasında üst düzey yöneticilerinde olduğunu dile getiren Bulucu, "Hepimiz derneğe girdiğimizde okul arkadaşıyız. 77'li olmak bizim için büyük bir gurur. Şuanda Türkiye genelinde 400 arkadaşımızla bir aradayız. O yıl 873 mezun vermişiz ve 765 tanesi üniversiteyi kazanmış. Bu Türkiye genelinde büyük bir başarıdır. Şuana kadarda hiç böyle bir şey olmamış" ifadelerini kullandı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, Turan Emeksiz Lisesi 77'liler Derneği üyeleri ile bir araya geldiği için mutlu olduğunu belirtti.

Okul arkadaşlığının önemli olduğunu dile getiren Çakır, "Geçtiğimiz hafta bizde okul arkadaşlarımızla bir araya geldik. Biz 2 senedir son sınıftaki arkadaşlarımızla buluşuyoruz. Bir araya geldikten sonra gördük ki, unuttuğumuz birçok şeyi birbirimize anlattık. Bu sayede de o günleri tekrar yaşadık" diye konuştu.

Çakır, okul arkadaşlarının bir araya geldiği dostluk yapısının sivil toplum kuruluşu haline dönüşmesinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Toplumla ve şehrimizle ilgili yeni fikirlerin üretilmesi, öğrencilerle ve gençlerimizle ilgili yeni düşüncelerin ortaya çıkması çok önemli. Toplumumuz için burada güzel istişarelerin yapıldığından şüphemiz yok" ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLAR: Osman Nuri MUTLU

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız