SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"O Güzel Şehrinize Selam Götürün"

0
Güncellendi - 2019-04-21 18:26:48
A- A+ PAYLAŞ

Trabzonspor’un Teknik Direktörü Ünal Karaman, maç sonrası yaptığı değerlendirmede, zor bir maç oynadıklarını belirterek- artık Fenerbahçe maçını düşünmeye başlayacaklarını ifade etti.

2-1 kazandıkları Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşması sonrası konuşan Karaman, “Ligde oynadığımız zor müsabakalardan bir tanesini daha oynadık. Camiamız adına sevindirici olan tarafı maçı kazanmak.  Sevindirici olan tarafı, kazanmanın morali ile ligin kalan haftalarına daha güzel, büyük hedeflere, daha arzu edecek şekilde çalışarak değerlendirme fırsatı verdi. Bizim açımızdan, futbolcular ve camia açısından sevindirici. Yarın dinleneceğiz. Haftanın ilk antrenmanıyla bu maçı unutacağız. Şu andan itibaren Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başlayacağız” ifadelerini kullandı.

Malatyaspor'un eski efsane futbolcularından olan Ünal Karaman, Malatyalı gazetecilere ise “O güzel şehrinize selam götürün. Haklarını helal etsinler, güzel senelerimiz geçti. Çok selamlarımızı götürün. Kupa maçında da başarılar diliyorum” dedi.

TRABZON'DA İLGİNÇ BULUŞMA..

Bu arada, Trabzon'daki maçın ilginç bir tarafı da, Malatyaspor'da Ünal Karaman'la aynı dönemde top koşturan Feyzullah Küçük'ün 26 yaşındaki oğlu hakem Zorbay Küçük'ün maçı yönetmesiydi.

AĞAOĞLU'NUN AÇIKLAMASI..

Öte yandan Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Evkur Yeni Malatyaspor maçında takımın usta ayaklarının neticeyi tayin ettiğini belirterek, 19 gole katkı yaparak ekstra 100 bin Euro daha almayı hak eden Nwakaeme'nin aldığı parayı hak ettiğini belirterek, "Helal olsun" dedi.

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Evkur Yeni Malatyaspor'u 2-1 mağlup eden Trabzonspor'da yüzler gülüyor. Başkan Ahmet Ağaoğlu, maç sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ağaoğlu, 19 gole katkıda bulunan Nwakaeme'nin aldığı parayı hak ettiğini belirterek, "Nwakaeme de bu gün sanırım 19 gole katkıda bulundu. Primi hak etti, helal olsun. Öz güveni çok yüksek bir futbolcu kendinden çok emin zaten, anlaşma yaparken o maddeyi oraya koydurdu. 4’üncülük perçinlendi gibi bir şey. Bugün pekiyi bir futbol sergileyemememize rağmen takımın ortaya koyduğu performanstan biz yönetim olarak, taraftarlar da mutludurlar. İlk dakikalarda yakaladığımız pozisyonları gole çevirseydik belki biraz daha farklı olurdu" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- Trabzon, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Adam (4 yıl önce)
    Murat akça bu takımı yakmaya devam eder.Ofsaytı bozuyor kadro dışı kalmadan öncede 4 maçta ofsaytı bozmuştu lütfen murat akçayı defansta oynatmayın azıcık oynadıiğı maçlara baksanız anlarsınız.Ayrıca vaiZoğlu saçma sapan yorumlar yapma sen ve senin gibiler bu takımın havasını bozar uzak dur maçlarada gelme senden taraftar falan olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Bugün kadromuzda senin gibi bir tek oyuncumuz olsaydı bu perişnlığı yaşamazdık.Vaizoğlu gibi boş gezenin boş kallfalarıyla her hafta saç baş yoluyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdoğan ULAŞ (4 yıl önce)
    Aleyküm selam hocam futbolda yenmek de var yenilmek de önemli olan vefadır sen selamınla o vefayı gösterdin yolun açık olsun Malatyalının gönlünde nasıl bir yer açtın o selamınla bilemezsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Omer (4 yıl önce)
    Ve aleykumselam degerli hocam malatya senı sevıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)
    TÜRK FUTBOLUNUN KARAOĞLANISIN MALATYANIN EFSANESİSİN AMA CENTİLMENLİK GÖSTERİP İLK YARIDAKİ 5-0 LIK MALATYANIN GALİP GELDİĞİ TARİHİ MAÇTAN SONRA ÇIKIP BİR TEBRİK ETMEDİN BİZİ BUNUDA UNUTMADIK KARAOĞLAN. ŞİMDİ GALİP GELDİĞİNİZ MAÇTAN SONRA ÇIKIP KONUŞMAK KOLAY TABİİ...
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (4 yıl önce)
    Ünal karamanı ,Malatyaspor da oynarken seyretmiş biri olarak şunu söylüyebilirim.Futbolculuğunun en iyi dönemini malatyasporda geçirdi,o yıllarda milli takımın tek vazgeçilmez futbolcusu idi.Uzun fuleleri ile rakip takımı ezip geçiyordu.İnşallah t.direktör olarak da uzun yıllar Türk futboluna hizmet eder.Ünal karakterl ve kişiliği ile örnek olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Türk futbolunun efsane karaoğlanı yolun açık olsun.Rabbim seni korusun.Nice başarılar mükemmel insan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (4 yıl önce)
    Türk futbolunun unutulmaz ismi Malatya seni çok seviyor Duruşu ciddiyeti sakinliği ....bir Malatyalı aynı zamanda İst. saltanatına son veren ts.sevdalısı olarak uzun süre trabzonun başında görmek isteriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Ünal hocam. Allha işini rast getirsin. Malatyalı seni unutmaz. Aldik selamını. Ve aleyküm selam
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (4 yıl önce)
    aleyküm selam reis. adamın kare köküsün.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen ucar (4 yıl önce)
    As.Sen Trabzon'dan önce bizim şehrin efsanesi unutulmazı güzel insan şansın bol olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • BURAK (4 yıl önce)
    Adam gibi adam karaoğlan... Helal olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ozi (4 yıl önce)
    Adamsın
    0
    0
    Yanıtla