SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'O Heykel Şaheser Kalır!..'

A- A+ PAYLAŞ

Memur-Sen Malatya İl Temsilcisi Şahin Kayaduman, Danıştay'ın başörtüsü ile ilgili kararı için, ilginç benzetmede bulundu.

Basın toplantısı düzenleyen Kayaduman, "Danıştay'ın ALES Sınavına başörtüsü ile girmeyi iptal eden kararına, millet adına verilmiş bir karar olarak inanmak mümkün değildir. Milletin değer yargılarını hiçe sayarak verilen kararlar nasıl millet adına olur? Milletin kahir ekseriyetini rahatsız eden bir karar nasıl millet adına olabilir? Sayın başbakanımızın ucube dediği Kars'taki heykel, Danıştay'ın kararı yanında şaheser kalır. Ucubenin ucubesi bir karar. Öyle anlaşılıyor ki bu karar, referandumda evet
diyenlerle hesaplaşmadır. Bu kararı veren yargıçlar, örtülü annelerini, babaannelerini görünce acaba tanıma güçlüğümü çekiyorlar. Türk milleti adına verilen kararların millet adına olmadığı belli. Milleti yargı eliyle tokatlamaktan kurtarmanın yolu, yargı reformunda acele etmektir" ifadelerini ileri sürdü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız