SON DAKİKA
SON DEPREMLER

O Hırsız Nihayet Yakalandı

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:07:31
O Hırsız Nihayet Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Aralarında Yıldıztepe’deki televizyon vericilerinin kablolarının kesilerek çalınmasının da arasında bulunduğu çok sayıda kablo hırsızlığı olayına karıştığı belirlenen şüpheli 1 kişi yakalandıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Alınan bilgilere göre, Şubat ayında Yıldıztepe’de verici istasyonlarındaki kabloların kesilip çalınarak, birçok  TV kanalının karasal yayınlarını kesilmesine neden olan hırsızlık olayı ile birlikte Orduzu Pınarbaşı Tabiat Parkı inşaatında,  Orduzu Pınarbaşı’nda Malatyaspor tesisleri inşaatında, Çöşnük Kavşağı yakınlarında trambüs hattında kablo, Mişmiş Park Fuar alanındaki hangar içi güvenlik kamerası odasında kablo ve hırsızlık yapılması olaylarına ilişkin olarak Asayiş Şubesi Hırsızlık Bürosu ekipleri yaptıkları çalışmayı tamamladı.

Asayiş Şubesi Hırsızlık Bürosu ekiplerince yürütülen soruşturmad,a kablo hırsızlığı olaylarına karıştığı belirlenen S.G. adlı şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Soruşturma sonrasında adli makamlara sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız