SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ö.İdare Elazığ'da Galip

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:44:52
Ö.İdare Elazığ'da Galip
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grup takımlarından Malatya İl Özel İdarespor, erteleme maçında Elazığ'da oynanan maçta  Elazığ Yurtbaşı Belediyespor’u 4-0 mağlup etti.

İl Özel İdare Müdürlüğü Sentetik Çim Sahası’nda oynanan mücadeleyi Süleyman Çelik, Yunus Ahi ve Ahmet Çetiner hakem üçlüsü yönetti.

Yurtbaşı Belediyespor, Ahmet, Cüneyt, Ensari, İdris, Tolga, Ergin, Selahattin, Sait, Hüseyin, Ali ve Murat on biriyle, Malatya İl Özel İdarespor, Ergül, Muhittin, İsmail, Murat, Korhan, Onur, Sinan, Mazlum, Ahmet, Rıdvan ve Fethi on biriyle mücadele etti. 

Malatya İl Özel İdarespor’a galibiyeti getiren golleri 49 ve 89’ncu dakikada Rıdvan, 73’ncü dakikada Sinan, 90+2’nci dakikada Bekir kaydetti.

Karşılaşmada 60’ncı dakikada Malatya İl Özel İdarespor’dan Korkan Keskin, 80’nci dakikada Yurtbaşı Belediyespor’dan Ensari Güler kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 

Karşılaşmayla ilgili bir değerlendirmede bulunan Malatya İl Özel İdarespor Kulüp Başkanı Hacı Şaban Sağlam, iyi mücadele ettikleri karşılaşmadan net bir skorla galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Sağlam, son 2 haftada hakem hataları nedeniyle şansız mağlubiyetler aldıklarını ifade ederek, “İlk yarıya iyi başladık. Hakem, net bir penaltımızı vermedi. Penaltı pozisyonunu herkes gördü ama bir tek hakem görmedi. İlk yarıda 4-5 tane net pozisyon yakalamamıza rağmen golü bulamadık ve ilk yarı 0-0 berabere sona erdi. İkinci yarıya da iyi başladık. Golü de erken bulduk. Sonra 10 kişi kaldık ama oyuncularımız daha hırslı mücadele ederek, farkı 2’ye çıkardı. Rakibin de 10 kişi kalmasıyla üstünlüğümüzü yansıtarak, karşılaşmayı 4-0 kazandık” dedi.

Hafta sonu Malatya derbisinde 44 Malatyaspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Sağlam, “Sakat oyuncularımız var ama maç gününe kadar önümüzdeki süreyi iyi değerlendirip, 44 Malatyaspor maçına hazırlanacağız. Centilmence ve Malatya’ya yakışır bir mücadele olmasını temenni ediyorum. İyi olan kazansın” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız