SON DAKİKA
SON DEPREMLER

O İhalenin Günü Belli Oldu

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:41:58
O İhalenin Günü Belli Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 21-22 Eylül tarihlerindeki Malatya ziyareti sırasındaki toplu açılış törenine yetiştirilmek amacıyla donanım ve inşaat işleri tamamlanmadan açılışı yapılan ve eksiklikleri sert eleştirilere neden olan Malatya Devlet Hastanesi’ndeki 4 sabit büfe / kafeterya ve 7 mobil büfenin 28 Kasım Perşembe günü düzenlenecek ihale ile kiraya verileceği açıklandı. 

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından yapılacak olan ihalede, söz konusu kafeterya, büfe ve mobil büfelerin 3 yıl için kiraya verileceği, ilk yıl tahmini kira bedelinin ise 585 bin TL, geçici teminatın ise 117 bin TL olduğu açıklandı. 

4 kafeterya ve 7 mobil büfe 3 yıl için kiraya verilecek 

İhaleye ilişkin duyuru Malatya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nin internet sitesinde yapıldı. “Malatya Devlet Hastanesi Kafeterya ve Büfe Kiralama İşi İhalesi” başlıklı ihale ilanında “Malatya Devlet Hastanesi bünyesindeki Toplam 877,35m² alanda 4 Adet Sabit büfe ve 7 Adet mobil büfe olarak kullanmak üzere 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu 4.Maddesi gereğince açık teklif usulü ile 36 ay süreyle kiraya verilecektir” denildi. 

İhale ile ilgili dosya ve şartnamelerin mesai saatleri dahilinde Malatya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Merkezi Satın Alma Komisyon Başkanlığı’nda bedelsiz görülebileceğinin belirtildiği ilanda, ihalenin 28 Kasım 2013 tarihinde saat 10’da Malatya KHB Genel Sekreterliği’nin İnönü Caddesi’ndeki binasında yapılacağı kaydedildi.

HABER: Güler Hazar- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız