SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''O İlanın'' Arkasındaymış!..

A- A+ PAYLAŞ

CHP Merkez ilçe örgütünün 17 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirdiği "İstişare (Danışma)" toplantısına ilişkin önceki hafta yerel SONSÖZ Gazetesi'nde yayınlanan ve ilk günkü şekli "şaşkınlık" yaratan, bir gün sonra da "düzeltilmişi" yayınlanan ilanın "şaşkınlık" yaratanını, ilanda imzası bulunan Merkez İlçe Başkanı Zeki Çıplak savundu..

Yerel Bakış Gazetesi'nin haberine göre Zeki Çıplak, bu konuda şunları söyledi:

"Gazetede yayınlanan ilanda bazı eksiklikler vardır. Ancak kullanılan partizan kelimesinde herhangi bir sakınca görmüyorum. Partizan kelimesinin anlamı partiyi sevmektir, hizmet ettiğin partiye bağlılıktır. Ben de Cumhuriyet Halk Partisi'nin partizanıyım ve verdiğim ilanda bazı eksiklikler olsa da arkasındayım."

İlana son şekli verilmeden kendisi dışında gazeteye gönderildiğini de belirten Çıplak, "İlanda, Cumhuriyetçi, halkçı, milliyetçi, laik, devrimci merkez ilçe başkanı Zeki Çıplak şeklinde hazırlamıştım. Ancak öncesinde yaptığım bir ön çalışma benim bilgim dışında oraya gönderilmiş. Fakat böyle bile olsa herhangi bir rahatsızlık duymuyorum ve bu haliyle ilanın arkasındayım." dedi.

KUPÜRLER: (Üstteki) CHP Merkez ilçe başkanının "ön çalışma, bilgim dışında gönderilmiş" dediği, ancak arkasında olduğunu söylediği ilanın ilk çıkan hali. (Alttaki) Bir gün sonra yayınlanan "düzeltilmiş" hali

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız