SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"O İnsanları Anlayamıyorum!"

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, amaçlarının Süper Lig'de oynayabilecek bir Yeni Malatya Spor oluşturmak olduğunu söyledi.
 
Çakır, halkın takımı sahiplenmesi gerektiğini belirterek, "Sadece Malatya Belediyesi'nin destek vermesi kolay değil. Şuanda takıma gerçekten Malatyalıların takıma sahip çıkmadığını herkes biliyor. Sadece Belediye'nin verdiği destekler ile mücadelesini yapıyor. Ama iyi bir takım oluştu. İyi bir yönetim var. Amacımız, Hedefimiz Süper Lig'de oynayabilecek bir Yeni Malatya Spor oluşturmak. Ama gördüğüm kadarıyla şuan bir ciddi destek hiç görmedik. Desteğin büyüğünü ve küçüğünü de görmedik. İnsanlar sadece bunu Belediye'den bekliyorlar. Yönetim sihirli bir değnek değil ki vurasın şampiyon olsun. Dolayısı la bunu halkın sahiplenmesi lazım" dedi.
 
"GEÇMİŞTEN GELEN SIKINTILAR İNSNALARI FUTBOLDAN SOĞUTMUŞ"
Herkesin takıma iyi ve kötü günde destek olması gerektiğini vurgulayan Çakır, şunları aktardı:
 
"Geçmişten gelen bir takım sıkıntılar insanları futboldan soğutmuş. İnsanlar destek, gönlünü ve parasını vermiş. Ama görüldüğü zaman o insanlar hep suçlu çıkmış. Veya o insanlar icraya verilmiş. Dolayısıyla da bu insanların gönlünde tek bir şey vardı, o da Malatyaspor sevgisiydi. Bunun neticesinde ise bu insanlarda bir soğuma olmuş. Tabi ki sahiplenmek ve takımına sahip çıkmak çok önemli. Baktığınız zaman stada maç izlemeye gidiyorsunuz. Sahanızda ilk maçınızı oynuyorsunuz. Orada provoke etmek isteyen birçok insan çıkıyor. Bunlar ne Malatya ne de Malatyaspor sevdalısı değildir. Ben o insanları anlayamıyorum. Futbol kalabalık bir ortam olduğu için diğer insanlarda etkileniyor. İlk maçta bile takıma sahip çıkılamıyor. Takıma sahip çıkılması sadece galibiyetlerde çıkılacaksa o insan ne sahaya gelsin nede maça gelsin. Yoksa bir faydası olmuyor. Takıma iyi günde ve kötü günde destek olunması gerekiyor. Burada yanlış giden bir şey olursa biz buna müdahale ederiz. Ama orada fedakarca aldığı tek kuruş olmadan sadece gönlünü veriyor. Burada bizlere ve taraftarlara düşen görev bu takıma sahip çıkmaktır. Bizim amacımız bir önce üst liglere çıkmak. Ama futbol bu yenmekte var yenilmekte. Bu uzun bir yarıştır. Son olarak sadece bunu Belediye'den beklememeliyiz. Herkesin bu takıma karınca kararınca gönülden destek olması gerekiyor. Buralar hiç bir şeye alet edilmemeli. Ama bazen zaman zaman beklenmedik şeylerde olabiliyor."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız