SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"O İsim Mühendis ve Malatyalı"

A- A+ PAYLAŞ
AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’ne atanacak isim konusunda 5 AKP milletvekili olarak uzlaşmaya vardıklarını söyledi, ancak üzerinde uzlaşılan ismi açıklamadı.
 
TV Malatya’da katıldığı programda Malatya gündemine ilişkin soruları cevaplayan Öznur Çalık, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’ne atanacak isim konusunda uzun süredir devam eden kulis ve tartışmalara son noktayı koyacak bilgiler verdi. 
Genel sekreterliğe atanacak isim konusunda diğer AKP’li milletvekilleri ile mutabakata vardıklarını belirten Çalık, ’Gönlümüzden geçen ismi sayın valiye verdik’ dedi. Çalık, üzerinde mutabakata varılan ismin bayramdan sonra Vali Ulvi Saran tarafından İçişleri Bakanlığı’na teklif edilip edilmeyeceğine ilişkin bir soruya karşılık ‘İnşaallah’ dedi. 
 
Öznur Çalık 5 AKP Milletvekilinin üzerinde uzlaştığı genel sekreter adayını ‘Malatyalı ve mühendis kökenli’ ifadeleriyle tarif etti. 
 
Çalık genel sekreterlik tartışması sürecinde eski AKP milletvekili İhsan Koca’nın adının da geçtiğini hatırlatarak, ‘İhsan bey iyi bir hukukçu. Bizi engin tecrübesinden mahrum etti’ dedi. 
 
"Vali İle Ne Karşı Karşıya Geliriz Ne de Yanyana…"
Özel İdare Genel Sekreterliği bünyesindeki 346 işçinin Karayolları’na devri ve başka illere atanması konusundaki gelişmeleri de değerlendiren Milletvekili Çalık, ‘Medyada sayın vali ile bu konuda karşı karşıya geldiğimiz yönünde haberler yapıldı. Biz sayın vali ile ne karşı karşıya geliriz ne yan yana’ şeklinde konuştu..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız