SON DAKİKA
SON DEPREMLER

O Kadar Cezaya Rağmen..

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:50:52
O Kadar Cezaya Rağmen..
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor bu sezon Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK)'ndan aldığı ağır cezalara rağmen adım adım şampiyonluğa yürüdü.

Sezona ilk sivil yönetimiyle başlayan sarı kırmızılılar, yaptığı transferlerle şampiyonluğun favorisi olduğunu göstermişti. Yönetimsel sıkıntılar nedeniyle ligin ilk yarısını 31 puanla 4. sırada tamamlayan Yeni Malatyaspor, ligin ikinci yarısında inişli çıkışlı bir grafik çizdi. PFDK'dan aldığı cezalara karşın şampiyonluk yarışından kopmayan sarı kırmızılılar, Pendikspor'un 3 puan önünde zirvede bulunuyor. 

-Yeni Malatyaspor'a beraberlik yetiyor-

Sezonun son maçında zirvenin sahibi Yeni Malatyaspor sahasında karşılaşacağı rakibi Keçiörengücü ile berabere kalması halinde şampiyon olacak. 

Puan sıralamasında 62 puanla ikinci sırada yer alan Pendikspor’un ise şampiyon olabilmesi için sadece kazanması yetmiyor. İstanbul temsilcisi Pendikspor, ligin son haftasında deplasmanda karşılaşacağı Karagümrük takımını mağlup edip, Yeni Malatyaspor’un yenilmesini bekleyecek. 

Yeni Malatyaspor ve Pendikspor’un geçen hafta oynadıkları maçları kaybetmesi, şampiyonluk mücadelesinde heyecanı bir kat daha arttırıyor. Sarı kırmızılı takıma 1 puan yetiyor. 

-Caner Ağca özel forma hazırlatıyor-

Yeni Malatyaspor’un son hafta maçında Keçiörengücü karşısında kendisine yarayacak sonucu alıp şampiyon olması halinde, futbolcular takımın tecrübeli futbolcusu Caner Ağca’nın yaptırdığı şampiyonluk formalarını giyecek. 

Sahasında sezonun en önemli maçını oynayacak Yeni Malatyaspor’un olası şampiyonluğu için şehirde hazırlıklar sürerken, sarı-kırmızılı takımın orta saha oyuncusu Caner Ağca’nın takım arkadaşları ve aileleri için şampiyonluk forması hazırlattığı öğrenildi. 

-Feyyaz Uçar, futbolcularıyla bire bir görüşüyor-

Şehir şampiyonluk turu atmaya hazırlanırken, Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Feyyaz Uçar, futbolcularını rehavete girmemeleri konusunda uyarıyor.

Futbolcularıyla bire bir görüşmeler yapan tecrübeli teknik adam, futbolculuk yıllarında yaşadığı şampiyonluklar öncesi yaşadıklarını oyuncularıyla paylaşıyor. 

Uçar'ın futbolcularıyla bire bir ve gruplar halinde görüştüğü, futbolcularına tamamıyla Keçiörengücü maçına konsantre olmalarını istediği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız