SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"O Kalkan İsrail İçin.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:22:15
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, İslam birliğini kurmak mecburiyetinde olduklarını söyledi. 

Saadet Partisi Malatya İl Teşkilatı tarafından Altıntaç Et Lokantasında düzenlenen iftar yemeğine katılan SP Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, iftar öncesinde yaptığı konuşmada, İslam ülkelerinin bağımsız olmadıklarını savunarak, “İslam birliğine yönelmekten başka çare yoktur” dedi.

Kamalak, batı ülkeleri için demokrasinin bir öneminin olmadığını öne sürerek, “Batı için demokrasi, eğer İslam ülkelerinde, gelişmekte olan ülkelerde kendilerine kulluk, kölelik edecek birilerini iş başına getirmenin aracı olarak değerlendirilebiliyorsa özelliği vardır. Aksi halde batı için demokrasinin hiç ama hiçbir önemi yoktur. Mısır’da yaşananlar ortadadır. Eğer batı için demokrasi, sandık, milli irade bir anlam ifade ediyor ise halkın yüzde 52 kabul oyu ile iş başına gelen Mursi’nin batılılar tarafından desteklenmesi icap etmez miydi? Ama onlar için demokrasinin bir önemi yok. Önemli olan kendilerine kulluk, kölelik edecek, uşaklık yapacak birilerinin iş başına getirilmesidir” dedi.

İslam birliğinin kurulması gerektiğini ifade eden Kamalak, şunları kaydetti: 

“İslam coğrafyası adeta bir mezarlık gibi mezar taşlarıyla örülmüş durumdadır. Bugün hiçbir İslam ülkesi kendi sınırlarını kendisi belirlemiş değildir. Peki, kim belirlemiştir? Kim belirleyecek, İslam ülkelerini işgal edenler ve işgal etmek isteyenler belirlemiştir. Şuanda fırsat buldukça işgal ediyorlar. Yağmalıyorlar, talan ediyorlar, İslam ülkelerinin servetlerine el koyuyorlar. Eğer köle şeflerden birisi çıkarda, ‘Bizde milletiz, bizde özgür yaşamak istiyoruz’ diyecek olursa, onu deviriyor, yerine köle şefler getiriyorlar. Mursi niye devrildi? Oda bizim gibi düşünüyordu. ‘İslam alemine yönelmekten başka çare yok’ diyordu. Ey İslam alemi ve ey İslam aleminin yöneticileri eğer köle şef olmaktan çıkarak gerçekten özgür olmak istiyorsanız bir araya geliniz. İslam Birliğini kurunuz.”

Türkiye’nin çeşitli yerlerine kurulan patriot füzelerini de sert bir dille eleştiren Kamalak, “Malatya’mızın Kürecik Köyüne füze kalkanları niçin yerleştirildi? Eğer İslam alemi, bu arada Türkiye’miz dışarıdan gelebilecek bir saldırıyı önleyebilecek bir kapasiteye sahip ise patriot füzeleri yerleştirildi. Öz vatanımızın bağrına yerleştirilmiş olan füze kalkanları, patriot füzeleri işgal etmektedir. Bunlar Türkiye’yi savunmak için değil, Büyük İsrail Devletini kurmak için getirilmiştir. İslam coğrafyasını paramparça etmek için getirilmiştir. Vakit geçirmeden el birliğiyle İslam birliğini kurmak mecburiyetindeyiz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız