SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"O Kardeşlerimizin Deşarjıdır"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:03:04
A- A+ PAYLAŞ

AKP'nin hafta başındaki toplantısında bir grup gencin sözlü ve fiili müdahaleleriyle gerginlik yaşanmasının ardından, Kaldırım Mahallesi gençleri, AKP Milletvekili Mustafa Şahin ile  Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Ziyarette Orduzu Kaldırım Mahallesi’nde yaşanan sitemin, siyaset malzemesi yapılmasından dolayı duyulan üzüntü dile getirildi. 

MİLLETVEKİLİ ŞAHİN'İ ZİYARET..

Kaldırım Mahallesi gençleri, AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin’i ziyaret etti. Ziyarette, Orduzu Kaldırım Mahallesi’nde yaşanan sitemin kamuoyunda hem yanlış anlaşılmalara hem de siyaset malzemesi yapılmasından dolayı duyulan üzüntü ifade edildi. 

Orduzu Kaldırım Mahallesi gençleri adına konuşan İdris Arkın, Kaldırım mahallesi gençleri olarak biz buradayız. Başkanımızı, vekillerimizi, partimizi seviyoruz. Kimse bizim üzerimizden siyaset yapmasın. AK Partimizi de seviyoruz. Kimse bizim üzerimizden rant elde etmeye kalkışmasın.  Biz bir aileyiz. Aile içerisinde tatsız şeyler olabilir. Sonuçta biz bu partinin içindeyiz. Vekillerimizi, Belediye başkanlarımızı ve partimizi seviyoruz ve her zaman yanındayız” dedi.

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise, “AK Parti döneminde Alevisi-Sünnisi Türk’üyle Kürd’üyle kim varsa her kesimle görüştük, onlarla bir araya geldik. Ancak bugüne kadar hiçbir alanda nahoş bir olayla karşılaşmadık. Geçenlerde Kaldırım Mahallesi’nde yaptığımız toplantıda 16-17 yaşlarındaki gençlerden oluşan bir iki çocuğun istemediğimiz cümleleri sarf etmesi bizi üzmüştür. Hele hele Kaldırım Mahallesi gibi yüreklerimizin aynı idealler için çarpmış olduğu, yüzde 95’in üzerinde AK Parti’ye gönül vermiş insanların semtinde böyle bir olay olmuştur. O bölgede yaşayan insanlarımızda olaya müdahil olmuşlar, böyle bir olayla asla ve asla Kaldırım insanlarıyla özdeşleştirilmemesi gerektiğini söylemişlerdir. Bundan rant elde etmeye çalışan bazı siyasi güçler, maalesef olayı farklı bir şekilde göstermişlerdi. Akşam bazı basın yayın organlarında 20’den fazla kişinin gözaltına alındığını söylemişlerdir. O bölge üzerinde emelleri olan bazı mihrakların var olduğunu biliyorlar. Arkadaşlarımızın orada yapılan hatalardan dolayı özür beyan etmeleri, kesinlikle böyle bir şeye kendilerinin rıza göstermeyeceklerini belirtiyorlar. Ben buradan bu nazik ziyaretten dolayı çok sevindiğimi ifade ederek teşekkür ediyorum” diye konuştu.  

Ziyarette, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’da yer aldı.

GÜRKAN'I ZİYARET..

Battalgazi Belediye Başkanını ziyarette Orduzu Kaldırım Mahallesi gençleri adına konuşan İdris Arkın, “Kaldırım Mahallesi gençleri olarak biz buradayız. Başkanımızı, vekillerimizi, partimizi seviyoruz. Kimse bizim üzerimizden siyaset yapmasın. AK Partimizi de seviyoruz. Kimse bizim üzerimizden rant elde etmeye kalkışmasın. Biz bir aileyiz. Aile içerisinde tatsız şeyler olabilir. Sonuçta biz bu partinin içindeyiz. Vekillerimizi, belediye başkanlarımızı ve partimizi seviyoruz, her zaman yanındayız” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, “Orduzu Mahallesi Kaldırım semtindeki kardeşlerimizi bugün burada görmekten mutluluk duyuyoruz. Bu kardeşlerimiz her zaman yanımızda olmuşlardır. Bizlerle beraber hareket etmişlerdir, bazen münferit hareketler olabilir, o da o kardeşlerimizin deşarjıdır. Yani aile içerisindeki bu şeyleri farklı yerlere çekmek, spekülasyon yapmak doğru değil. Onların hepsi bizim kardeşlerimiz. Netice itibariyle durmak yok yola devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde bu memleketini daha iyi yarınlara, daha iyi geleceğe ulaşması için hep birlikte el ele vereceğiz, çalışacağız. İnşallah Kaldırım semtindeki arkadaşlarımızın davetine ileri ki günlerde icabet edeceğiz. Oradaki kardeşlerimizle hemhal olacağız. Bundan sonra bu kardeşlerimiz her toplantımızda yanımızda olacaklardır” diye konuştu.

AKP'nin Pazartesi akşamı gerçekleşen Kaldırım Mahallesi toplantısında, Milletvekili Şahin ve Belediye Başkanı Gürkan'ın konuşmalarına bir grup genç tarafından sözlü müdahalede bulunulmuş, daha sonra da AKP'liler ile bu grup arasında fiziki gerilim yaşanmıştı. Olaydan üzüntü duyan mahalle sakinleri, AKP'li adayları ve yöneticileri Çarşamba akşamı bir kez daha mahallede ağırlamışlardı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız