SON DAKİKA
SON DEPREMLER

O Karnesini Evde Aldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:18:34
O Karnesini Evde Aldı
A- A+ PAYLAŞ
 
 
Okullarda yarı yıl tatilinin başlaması nedeni ile öğrenciler karnelerini alırken, sağlık sorunları nedeni ile evde eğitim gören ilköğretim okulu öğrencisine karnesi, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut tarafından götürüldü. 
 
Paşaköşkü Mahallesi'nde ikamet eden Kahraman Ailesi'nin 3 yıldır tedavi gören 11 yaşındaki kızları İklim Gaye Kahraman, Milli Eğitim Bakanlığı'nın uygulamaya koyduğu Evde Eğitim Projesi kapsamında 5. sınıfı okuyor.
 
Ziyarete, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut , Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yahya Yazgan ve öğrencinin kayıtlı olduğu Derme İlköğretim Okulu Müdürü Niyazi Aladağ , öğretmeni Ülkü Sarıcı ile öğrenciler katıldı. 
 
Milli Eğitim Müdürü Bulut yaptığı konuşmada, "Öğretim yılının ilk yarısında Evde Eğitim gören  bir öğrencimize gelerek karnesini veriyoruz. Öğrencimiz 5. Sınıfa devam ediyor güzel bir uygulama olan Evde Eğitim ile bu durumda olan ve hizmet verdiğimiz 16 öğrencimiz bulunuyor. İklim kızımız bunlardan biri 3 yıldır rahatsızlığı olan ve sınıf ortamında eğitim almasının imkânsız olduğu anlaşılan öğrencimize 1.5 yıldır ilimizde eğitim vermekteyiz. İlk kez  böyle bir uygulamamız oldu. Evinde öğrecimizi ziyaret ederek, hem ona moral vermek hemde böyle bir eğitim alan öğrencilerimize destek olmak istedik . Öğrencimiz başarılı kendisini tebrik ediyoruz acil şifalar diliyoruz. Sanırım 2. dönem  okulunda normal eğitime dönecek buda ayrıca bizi memnun etti. Ailesini ve kendisini kutluyorum başarılarının devamını diliyorum." dedi.
 
Öğrencinin aileside kendilerine yardımcı olan yetkililere teşekkür ettiler. İklim Gaye Kahraman isimli öğrenciye, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut ve Okul Müdürü Niyazi Aladağ karnesiyle birlikte hediye de verdiler. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız