SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''O'' Katil, Bu Aileye Zarar Vermeyi Sürdürüyor!..

A- A+ PAYLAŞ

Begüm Kartal, 28 Ağustos gecesi, Adagören Köyü civarındaki bir bahçedeki kına gecesinde "meçhul" katilin ateşlediği merminin kurbanı oldu. 23 yaşındaki genç kızın ölümü, Kartal ailesini de vurmuştu, adeta.. Olaydan bu yana 49 gün geçti.. Jandarma hala "meçhul" katili belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.. Ama o meşum kurşun, Kartal ailesine zarar vermeye devam ediyor.. Tek çocuğunu, kızının ölümüne dayanamayan acılı anne Nazan Kartal, evinde fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştı. Nazan Kartal, Turgut Özal Tıp Merkezi Yoğun Bakım Servisi'nde tedavi altına alındı..

Galatasaray Üniversitesi İktisat Bölümü son sınıf öğrencisi Begüm Kartal, Malatya'da eczacılık yapan Zeki- Fezan Özyavuz çiftinin avukat kızları Senem Özyavuz'un, 28 Ağustos'ta, Adagören Köyü yakınındaki bahçelerinde yapılan kına gecesine katılmıştı. Genç kız, burada ateşlenen bir merminin başına isabet etmesi sonucu yaşamını yitirmişti.

Genç kızın ölümü ile ilgili olarak Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı ve Jandarma'nın oluşturduğu özel birim tarafından sürdürülen soruşturmada, aradan geçen 49 gün içerisinde katilin kimliği konusunda bir aşama kaydedilemezken, kızının ölümünü bir türlü kabullenemediği ve bunalımda olduğu, ilaçlarla sakinleştirilebildiği belirtilen acılı anne Eczacı Nazan Kartal, Pazartesi günü fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştı.

Nazan Kartal, eşi Hasan Kartal ve yakınları tarafından Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı ve burada Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altına alındı.

ARŞİV FOTO: Vatan Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız