SON DAKİKA
SON DEPREMLER

O Kavşağa Çözüm İstedi

0
Güncellendi - 2016-04-21 17:50:25
O Kavşağa Çözüm İstedi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi kefalet Kooperatifi (ESKKK) başkanı Ali Evren ve yönetimini ziyaret etti.

MESOB Başkanı Vekili Orhan Özbek ve ESKKK Yönetim Kurulu Üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan ESKKK Başkanı Ali Evren, ziyaretten dolayı teşekkür ederek, “Emniyet müdürümüz her zaman esnaf ve sanatkarlarımızın yanında oluyor. Meslek kuruluşlarının her zamanın yanında oluyor. Birlikte Malatya’ya hizmet konusunda destekleri her zaman devam ediyor.  Emniyet Müdürümüz Sayın Ömer Urhal’a destek ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Evren, Sanayi Sitesinin Sanayi Kavşağı’na bağlandığı noktadaki trafik yoğunluğuna çözüm bulunmasını talep ederek, “Yoğunluk halen devam ediyor, buraya Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Emniyetimizin bir çare bulacağına inanıyoruz. Çıkıştaki nokta başlayan tıkanma Sanayi Sitesi’nin içerisine kadar uzanıyor ve vatandaşlar arasında münakaşalar yaşanıyor. Sorunlarımızın çözümünde destek olan Emniyetimize ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Terörle mücadele de  şehit olan güvenlik mensuplarını rahmet ve şükranla andığını da aktaran  Evren, “Emniyetimizin çalışmalarından memnunuz. Esnaf ve sanatkarımız her zaman Emniyetimizin yanında oldu, olmayı da sürdürecektir” dedi.

Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal ise, “Esnaf ve Sanatkarlar Kredi kefalet Kooperatifi’nin yönetimi yeni seçildi. Hayırlı olsun. Zaten başarılı bir yönetim vardı, bundan sonraki süreçte de başarılarınızın devamını diliyoruz. Sizin şahsınızda bütün esnaf ve sanatkarlarımıza teşekkür ediyorum. Hakikaten burada bulunduğumuz ve görev yaptığımız süre itibariyle sürekli hep yanımızda oldunuz. Bunu biz her defasında hissettik” dedi.

Dr. Urhal, “Sizin tespitleriniz bizim için elbette önemli. Bu anlamda Sanayi Kavşağı’nda belli bir tedbir aldık. Maalesef her geçen gün trafiğe çıkan araç sayısı artmakta, nihayetinde yollarında sabit kalmasından dolayı da trafikte de bir yoğunluk meydana gelmekte. Bunları aşmaya yönelik olarak da ilgili paydaş kurumlarla, birimlerle biz koordineli olarak gayret göstereceğiz” diye konuştu.

Dr. Urhal, ziyaretinde bir süre esnaf temsilcileri ile sohbet etti.

Bülten

b1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız