SON DAKİKA
SON DEPREMLER

O Kaza Böyle Olmuş

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:44:03
O Kaza Böyle Olmuş
A- A+ PAYLAŞ
Geçtiğimiz günlerde Samanköy yakınındaki hemzemin geçitte trenle otomobilin çarpışmasıyla sonuçlanan kazanın ilginç ayrıntıları polis raporunda yeraldı. Kazada bir kişinin yaşamını yitirdiği otomobilin, tren gelirken bekleyen araçları sollayıp geçide girdiği ve stop ettiği, araçtan iki kişinin kaçarak uzaklaşmasına rağmen, şoför ve yaralanan şahsın kaçamadıkları belirtildi.
 
39 yaşındaki şoför Mehmet A.’nın yaşamını yitirdiği kazayla ilgili olarak, trenin makinistleri 48 yaşındaki H.T.A. ve 49 yaşındaki A.A. da polise ifade verdiler. Polis raporunda kazanın detayları şöyle yeraldı:
 
"16.08.2012 günü saat: 14.25 sıralarında meydana gelen olayı ile ilgili olarak, Şüpheliler H T A ve A A alınan beyanlarında; Malatya Tren garından araçlarıyla birlikte hareket ettiklerini ve saat:14:25 sıralarında Samanlı köy Hemzemin geçidine yaklaştıkları esnada kornaya basmaya başladıklarını, geçite 100 m kala yaklaştıklarında sağ kısımlarında iki, sol kısımlarında üç araç olduğunu ve bu esnada 44 ** 558 plakalı aracın önündeki üç aracı sollayarak hemzemin geçite çıktığını ve hemzemin geçit üzerinde istop ettiğini, araç içerisinde bulunan şahıslardan ikisinin araçtan inip uzaklaştıklarını, sürücü ile yanında bulunan diğer şahısların araçtan inmekte geciktiklerini ve indikleri esnada da trenin araca çarptığını, aracında bu şahıslara vurarak şahısları savurduğunu ve aracı bir müddet daha sürükledikten sonra durabildiklerini, olay ile ilgili bir şikayetlerinin olmadığını beyan etmişler, Trenin çarpması sonucu araç şöförü M A olay yerinde EX olmuş, diğer yaralar Beydağı Devlet Hastanesi kaldırılıp tedavilerine başlanmış, araç içerisinde bulunan ve araçtan inerek kurtulan şahıslar hastaneye intikal ettirildiklerinden beyanları alınamamıştır. Konu ile ilgili olarak C. Savcısına bilgi verilmiş, tahkikata merkezimizce başlanılmıştır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız