SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'O Konu 3. Madde Olmalı'

A- A+ PAYLAŞ

Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir Günata, Türkiye'de gündemin ilk maddesinin terör ve terörle mücadele olması gerektiğini bildirdi.

Türk Ocakları Malatya Şube Başkanlığı'na yeniden seçilen Nadir Günata, dernek binasında düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Günata, Türkiye'de gündemin ilk konusunun terör ve terörle mücadele olması gerektiğini ifade ederek, "Türk Silahlı Kuvvetleri'nin sonuna kadar yanındayız" dedi.

Türkiye'de gündemin ikinci maddesinin yurtdışındaki Türklere karşı yapılan saldırılar olması gerektiğini belirten Günata, "Almanya'da 10 vatandaşımız evleri ateşe verilerek öldürülmüştür. Bu yapılanları milletimiz unutmayacaktır" ifadelerini kullandı.

Günata, başörtüsünü gündemin üçüncü maddesi olarak gördüklerini belirterek, "Bu konu artık bir daha gündeme gelmemek kaydı ile bitmelidir. Bu meselenin siyasi partilerin ve bir kısım odakların rant kapısı olmaktan çıkarılması temennimizdir" diye konuştu.

Vakıflar Yasası'nı da gündemin dördüncü maddesi olarak gördüklerini söyleyen Günata, "Birçok konunun arasına sıkıştırılarak sanki gözden kaçırılarak çıkartılmak istenen Vakıflar Yasası ile azınlıklara çok önemli fırsatlar ve mali imkanlar verilecektir. Türkiye için ileride onarılmaz yaralar açılıyor" iddiasında bulundu.

Bu arada, Türk Ocakları Malatya Şubesi'nin Nadir Günata başkanlığındaki yönetim kuruluna, "Hasan Yalçın Karataş, Mustafa Canpolat, Halil Erdoğan, Süleyman Ataş, Fatih Karakuş ve İsmail Yiğit" seçildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız