SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"O Konuyu Yeşilyurt Belediyemizle Görüşeceğim"

0
Güncellendi - 2017-07-26 02:09:55
A- A+ PAYLAŞ

Aslen Yeşilyurt'un eski ilçe merkezi Çırmıhtı'dan olan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, 'Çırmıhtı Dokuma Müzesi'nin kuruluşunun gerçekleştirileceğini söyledi.

Yeminli Mali Müşavir ve Ekonomist Mustafa Bahadır Altaş'ı, telefonla arayarak, malatyahaber.com'da yayınlanan 'Çırmıhtı (İsmet Paşa) Dokuması Ve..' başlıklı yazısından dolayı  teşekkür eden Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci, yörenin bir insanı olarak unutulmaya yüz tutmuş ve ihmal edilen Çırmıhtı Dokuması'nın gündeme getirilmesinin kendisini duygulandırdığını belirtti.

Tüfenkci, "Yazıyı, Çırmıhtı Dokumasını bizlere hatırlatması açısından çok önemli görüyorum. Görüştüğümüz hemşerilerimizin ve işadamlarımızın da aynı duygular içinde olduğunu gördüm. Bu konuyu Yeşilyurt belediyemizle görüşeceğim. Çırmıhtı'ya bir dokuma müzesinin kazandırılması için çalışma yapılmalı. Görüştüğümüz Çırmıhtılı işadamlarımız, bu konuda gerekli katkı ve desteği verecekleri konusunda beyanda bulundular. İnşallah, geçmişi unutturmayacak, yaşatacak bir Çırmıhtı Dokuma Müzesi'nin kuruluşunu hep birlikte gerçekleştireceğiz."dedi.

Tüfenkci, Altaş'a Malatya ile ilgili konulardaki duyarlılığı için de teşekkür etti.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ahmet (6 yıl önce)
    Kayısı ne durumda Sayın gümrükten sorumlu ve ticaretten sorumlu bakanım. Sen bize bunlardan haber et. Boşver müzeyi. Milletin karnı müze ile doymuyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet bey sen kayısı muhtarlara sor beştepe de alkışı en çok onlar çaldı. Sonra TSO daha sonra Borsaya daha sonra ESOB sor sonrada kendine sor ben kayısı için ne yaptım diye Yoksa bu bakan bey Malatyaya çok bile
    0
    0
    Yanıtla