SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"O Kuruluşlar Ayakta Tutuyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:40:01
A- A+ PAYLAŞ

 Saadet Partisi’nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Yüksek Mimar Ahmet Münir Erkal, devleti, gönüllü kuruluşların ayakta tuttuğunu söyledi.

30 Mart yerel seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren Erkal, Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk ile birlikte Büyük Doğu Fikir Ocakları Genel Merkezi’ni ziyaret etti.

Erkal, gönüllü kuruluşların kendileri için büyük önem taşıdığına vurgu yaparak, “Milliyetçi, muhafazakar, mukaddesatçı değerlerimize bağlı bir neslin geliştirilmesi, ona sahip çıkması ve onun için hizmet ortaya koyması çok önemli ve değerlidir” dedi.

Ahmet Münir Erkal; devleti, gönüllü kuruluşların ayakta tuttuğunu ifade ederek, “Gönüllülükte beklentisizlik vardır. Bir yerlere bağlantı yoktur ve bir yerlerde emir almamak vardır. Kendi düşünce ve ideolojisini samimiyetle, Allah rızası için ortaya koyma yaklaşımı vardır. Bizim medeniyetimiz bu şekilde gelişmiştir. Hiç kimseden hiç bir şey beklenmemiş, karşılık beklenmemiş sadece Allah rızası için çalışma gayreti içerisinde olunmuştur, bunun samimiyeti ve bereketi çok yüksektir ve bu gücün karşısında hiç kimse duramaz. Bizler bu samimiyeti kaybettiğimiz için, bu yaklaşımı, bu intisabı kaybettiğimiz için maalesef sıkıntılara muhatap oluyoruz. Bu anlamda bu tür çalışmaları yapan kardeşlerimizi tebrik ediyoruz. Yarın ki Türkiye ve yarın ki İslam aleminde şahsiyetli ve itibarlı bir şekilde oluşmasında büyük katkıları olacaklarını diliyoruz” şeklinde konuştu.

“TÜM KESİMLERİ GÖNÜLDAŞIMIZ OLARAK GÖRÜYORUZ”

Büyük Doğu Fikir Ocakları Genel Başkanı Mehmet Kaya, Büyük Doğu Fikir Ocakları olarak tüm kesimleri gönüldaş olarak gördüklerini belirterek, “Bizlerin siyasete bakışımız Üstat Necip Fazıl'ın siyasete baktığı ölçüt kadardır. Üstat 1940'lı yıllarda Allah demenin bile yasak olduğu yıllarda Allah'ın adını diyerek meydan yerinde durmuş ve İslam’ın izzetini koruma mücadelesinde bulunmuştur. Milliyetçi, muhafazakar ve her kesime İslam mayasını çalan bir şahsiyettir. Ruh ve mana kökümüze kasteden müesseseler hariç Büyük Doğu Fikir Ocakları Muhafazakar, milliyetçi tüm kesimi kendi gönüldaşı bilmiştir” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız