SON DAKİKA
SON DEPREMLER

O Küsmemiş!..

A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP)’nin Malatya Seçim Bürosu açıldı. Açılışta yeniden Milletvekili adayı gösterilmeyen Ali Osman Başkurt da yer aldı ve yaptığı konuşmada 3 Kasım’da kendilerine ve partilerine gösterilen yoğun ilginin 22 Temmuz’da daha artacağına inandığını belirtti.

AKP’nin Milletvekili adaylarının Parti Genel Merkezi’nde önceki gün tanıtımını yapılmasından sonra adaylar Perşembe günü toplu olarak Ankara'dan uçakla Elazığ'a, oradan da karayoluyla Malatya’ya geldi. Adaylar, 10 otobüs ve 300 araçlık karşılandı. Konvoyla kent merkezine gelen Milletvekili adayları ve partililer İnönü Caddesi ile Turgut Temelli Caddesi’nin kesiştiği yerdeki binada yer alan partinin seçim bürosunun açılışına katıldılar.

Seçim bürosunun açılış törenine; yeniden aday adaylığı başvurusu yapmasına rağmen 22 Temmuz seçimleri aday listesinde yeralmayan AKP Milletvekili Ali Osman Başkurt da katıldı. Açılışta ayrıca 5. sıradan yeniden aday gösterilen Milletvekili Fuat Ölmeztoprak, Belediye Başkanı Cemal Akın, diğer milletvekili adayları, parti yöneticileri, partililer ve vatandaşlar hazır bulundular.

Başkurt açılış sırasındaki konuşmasında 3 Kasım 2002 tarihinde AKP’ye yüzde 50 destek verilerek büyük bir başarı sağlandığını ve kendilerinin de parlamentoya gönderildiğini, görevi süresi içerisinde emanetin en iyi şekilde yerine getirilmesi ve hizmet noktasında yoğun bir çalışma yaptıklarını belirterek, 22 Temmuz’daki seçimlerde de Malatya halkının 2 Kasım’dakinden daha fazla bir oyla yüzde 60’lık destek vereceğine inandığını belirtti.

Başkurt, "Ben olmazsam tufan olur, Malatya sahipsiz kalır diye bir düşünce içerisinde olmadım. Ne partime, ne Malatya'ya küskünlük içinde olmadım, olmayacağım. Bakın burada birbiriyle el ele 7 tane, adam gibi adam, Malatya'yı iyi temsil edecek arkadaşımız var. 3 Kasım 2002 öncesini hatırlayın. El ele fotoğraf dahi çektirememiştik." diye konuştu.

YOĞUN ÇELENK
Bu arada, AKP’nin seçim bürosunun açılacağı bölgeye sabah saatlerinden itibaren çok sayıda çelenk gönderildiği gözlendi. Çelenkler ana caddeyi kaplarken, ayrıca Turgut Temelli Caddesi’ndeki Alt Geçidin korkuluklarının etrafına da çelenkler konuldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız