SON DAKİKA
SON DEPREMLER

O Maç Tekrarlanacak

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:18:42
O Maç Tekrarlanacak
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi’nde yarıda kalan Malatyaspor-Girmana Belediyesi İpekyoluspor maçının tekrarına karar verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu İstinye'de bulunan Futbol Federasyonu Merkez Binası'nda yaptığı Yönetim Kurulu Toplantısı’nda 29 Aralık 2013 tarihinde Malatyaspor ile Girmana Belediyesi İpekyoluspor ile oynanan ve maç 1-1 devam ederken, 52. dakikada hakem tarafından tatil edilen karşılaşmanın tekrar edilmesine karar verdi.

TFF Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, “29.12.2013 tarihinde Yeşiltepe Sahasında, Malatyaspor-Girmana Belediyespor İpekyoluspor takımları arasında oynanan Malatya 1. Amatör Küme Müsabakası 1-1 eşitlikle devam ederken, müsabakanın 52. dakikasında, Girmana Belediyesi İpekyoluspor’a mensup futbolcuların, yönetici ve teknik adamların hakeme hakaret etmeleri ve hakemin güvenliği yeterli görmemesi nedeniyle maç hakem tarafından tatil edilmiştir. Futbol Müsabaka Talimatı 19. maddesinin 1. Fıkrasının (a) bendinde yer alan “Müsabakanın kulübün futbolcusu, yöneticisi, teknik adamları ile diğer kişilerin ayrı ayrı veya birlikte hakeme veya rakip takım futbolcu ve mensuplarına fiili eylemde bulunmamaları, kavgaya sebebiyet vermeleri ve bu eylemleri dolayısıyla müsabakaya devam edilmesi olanağının kalmaması” hükmü çerçevesinde hakeme veya rakip takım futbolcu ve mensuplarına fiili eylem söz konusu olmaması nedeniyle müsabakanın tatili kararı uygun görülmeyerek, Futbol Müsabaka Talimatı 19. maddesinin 4. fıkrası gereği tekrarlanmasına, TFF Yönetim Kurulu 12.01.2014 tarih ve 36 sayılı toplantısında karar verilmiştir” denildi.

Alınan karar iki kulübe tebliğ edildi.

Malatyaspor Kulüp Başkanı Bülent Kapkıner, Tahkim Kurulu’na başvuracaklarını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız