SON DAKİKA
SON DEPREMLER

O Maçın Üstüne Bir de Bu..

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:50:11
O Maçın Üstüne Bir de Bu..
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Kapalı Çarşısı'nın üstündeki alanda fark edilen şüpheli çanta hareketli saatler yaşanmasına neden oldu.

Yeni Malatyaspor'un Fethiyespor ile oynadığı karşılaşmanın tamamlanmasının ardından bir grup taraftar Kapalı Çarşı üzerindeki alanda toplanmak istedi. Maç sonrası çıkabilecek olaylara karşı bekleyen polis ekipleri,  çarşı üstüne gelecek bir grup taraftarı engellemeye çalışırken çarşının Yeni Camii'ye bakan kapısının üstündeki saçakta bulunan çantayı fark ettiler. Zaman kaybetmeden çarşı üzerindeki taraftarları  uzaklaştıran ekipler, kimsenin yaklaşmaması için emniyet şeridi çekti. Trafik ekipleri de İnönü Caddesi'nin bir kısmını trafiğe kapattı. Durumdan haberdar edilen bomba uzmanı olay yerine gelerek şüpheli çantaya fünye yerleştirdi ve saat 23.30'da patlattı. Yapılan incelemede çantanın içinde ders kitapları çıktığı görüldü.

Maytap Patlatınca!..

Polisin güvenlik önlemi aldığı ve bomba uzmanını beklediği sırada, karşı kaldırımda durumdan habersiz olan bir şahısın maytap patlatması hareketli anlara neden oldu. Şahıs çok sayıda ekibin bulunduğu alanda gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Kabahatler Kanunu'na göre para cezası kesilen şahıs daha sonra serbest bırakıldı. Maytapın elinde kazaen patladığını öne süren şahsın Yeni Malatyaspor'un galip gelmesi halinde kutlamak için patlayıcı maddeyi yanında bulundurduğu, sonradan da üzüntüsünden patlattığı sanılıyor.

Haber Kaynağı : Görüş Gazetesi (Levent Barış)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız