SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"O Maçtan Sonra Çok Ağladım"

0
Güncellendi - 2016-07-27 01:39:10
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Bayanlar Spor Kulübü’nün orta saha oyuncusu Burcu Çakır, yeni sezona en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade ederek, “Yeni sezonda da frikik gollerim devam edecek” dedi.

Geride kalan sezon performansıyla ve attığı frikik golleriyle göz dolduran ve herkesin büyük beğenisini kazanan Çakır, yeni sezon hazırlıklarına başladığını kaydetti.

Genç oyuncu, geçen sezon takım olarak iyi bir performans ortaya koyarak, grubu birinci tamamladıklarını ancak aynı başarıyı Play-Off’ta gösteremediklerini ifade etti.

“2. LİGE ÇIKACAĞIZ”

İki sezondur Play-Off’un kapısından döndüklerini anımsatan Çakır, bu sezon da iyi bir performans ortaya koyup, hedefleri olan 2. Lige yükselmek istediklerini belirtti.

Futbolla 7 yaşında tanışan ve gün geçtikçe yıldızı parlayan Çakır, “Futbola Eskişehir’de başladım ama Malatya Bayanlar Spor Kulübü’nün bende ayrı bir yeri var. Burada çok mutluyum. Biz, bir futbol takımından öte büyük bir aileyiz. O nedenle burada başarılı olmak, gol atmak beni her zaman mutlu ediyor” dedi.

“PLAY-OFF MAÇI SONRASI ÇOK AĞLADIM”

Genç oyuncu, Denizli Hanbat Bayan Futbol Kulübü’ne Play-Off’ta elendikten sonra ağladığını ifade ederek, şunları söyledi:

“Geçen sezon muhteşem bir performans ortaya koyduk. Grupta güçlü rakipler vardı ama biz sahaya en iyi mücadelemizi koyup, grubu birinci tamamlamasını bildik. O sezon hedefimiz 2. Lig idi. Grup’taki performansımızı Play-Off’ta da sergileyip, hedefimize ulaşmak istiyorduk ama olmadı. Denizli Hanbat Bayan Futbol Kulübü’ne penaltı atışları sonucu elendik. O maçtan sonra çok ağladım. Çünkü bir sezonluk emeğimiz bir maçta yerle bir oldu.”

“MÜKEMMEL ÖTESİ BİR BAŞKANIMIZ VAR”

Play-Off maçında elenmelerinin ardından en çok kulüp başkanı Doğan Çelebi için üzüldüğünü dile getiren Burcu Çakır, “Doğan hoca hepimizle çok yakından ilgileniyor. Ona ne desek az, mükemmel ötesi bir başkan demek en doğrusu olur. Eşi benzeri yok. Kulübe çok büyük emekleri var. Ailesine ayırmadığı vakti kulübe yani bizlere ayırıyor. Play-Off maçında elendikten sonra en çok onun için üzüldüm. Ama biz ‘o sezon bu sezon’ deyip, yeni sezonda iyi bir performans ortaya koyarak, takımımızı 2. Lige çıkaracağız” diye konuştu.

“GOLLERİM DEVAM EDECEK”

Özellikle attığı frikik golleriyle herkesin büyük dikkatini çeken ve ‘Sosa’ lakabı takılan Çakır, yeni sezonda da gollerine devam edeceğini belirtti.

Sezonun sona ermesinin ardından ara vermeden çalışmalarına devam ettiğini dile getiren genç golcü, “Takımıma yeni sezonda da atacağım ve attıracağım gollerle katkı sağlamak istiyorum. Sezon sona erdi ancak ben çalışmalarımı sürdürüyorum. Özellikle de frikik çalışıyorum. Yeni sezonda da frikik gollerim devam edecek. Özel çalışmalarla kendimi daha da geliştiriyorum. Yeni sezonda herkes çok daha farklı bir Burcu Çakır izleyecek” ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız