SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''O Malatya'ya Çok Düşkündü''

A- A+ PAYLAŞ

Ankara’da düzenlenen “Malatya Günleri”nde Malatyalı merhum sanatçı Kemal Sunal anısına açılan stand da ilgi gördü. Sunal’ın eşi ve oğlu da İstanbul’dan Ankara’ya geldiler, standda konuklarını karşıladılar.

Fuarda ziyaretçi akınına uğrayan Kemal Sunal adına açılan stantta sanatçının eşi Gül Sunal ve oğlu Ali Sunal ziyaretçilerini ağırladı. Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek ve AKP Genel Başkanı Abdulkadir Aksu'nun ziyaretinin ardından basın mensuplarına bir açıklama yapan Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, "Bir Malatyalı olarak Malatyalıların arasında olmaktan çok mutluyuz, çok duyguluyuz" dedi.

"Kemal Malatya'ya çok düşkündü" diyen Gül Sunal, "Bütün aile, anne, baba, hala zaten hep bir aradaydı. Özel günlerimizde evimizde sürekli böyle Malatya geceleri yapardık. Evimizde kayısı, dut gibi Malatya'nın geleneksel lezzetleri hiç eksik olmazdı. Bunlar şimdi de evimizde var ve misafirlerimize ikram ederdik. Şimdi de buradan baktığımda Malatya'nın Kemal'e çok değer verdiğini görüyorum. Bunlar mutluluk verici" diye konuştu.

Kemal Sunal'ın en büyük özelliğinin 'Eğitime önem vermek ve yaptığı işe saygı duymak' olduğunu söyleyen Gül Sunal, "Bütün çalışmalarını dosyalayıp saklardı. Aftan yararlanıp 50 yaşından sonra üniversiteye dönüp okulunu bitirmesiydi. O, bununla üniversite mezunu olmanın ne kadar önemli olduğunu anlatmak istedi. Tezini yazıp, diplomasını aldı. Böylesine titiz bir insandı" diye anlattı.

Gül Sunal, "O artık sadece benim eşim değil. Türkiye'deki herkesin abisi, kardeşi, babası gibi oldu" dedi.

Bu arada Malatyalı ünlü sinema sanatçısı merhum Kemal Sunal'ın filmlerinde giydiği kostümler ve diğer çalışmalarının sergilendiği Kemal Sunal Standını gezen Bakan ve Milletvekilleri sanatçının eşi Gül Sunal ve oğlu Ali Sunal ile kısa bir süre sohbet etti. Bakan Cemil Çiçek ve Abdülkadir Aksu, Kemal Sunal adına açılan hatıra defterini imzaladı.

Merhum sanatçının eşi, fuarda Malatya Musiki Derneği'nin standını da ziyaret etti ve burada sazların çaldığı "Malatya Malatya Bulunmaz Eşin" türküsü eşliğinde halay çekti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız