SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"O Memur Kemal'dır"

A- A+ PAYLAŞ
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında savcılıkça fezleke düzenlenmesine CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz da tepki gösterdi.
 
Kiraz yaptığı açıklamada şöyle dedi:
 
"Genel Başkanımız Kemal kılıçdaroğlu’na düzenlenen fezleke düşünce özgürlüğüne müdahaledir.
 
Kamuoyunun yakından takip ettiği gibi, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, hakkında bir fezleke olayı tartışılmaktadır. Bu konuda genel başkanımızın herhangi bir korkusu ve  tereddüdü olmadığı ortadadır. Bizler Cumhuriyet Halk Partililer olarak sadece Genel Başkanımız değil bütün vekillerimizin dokunulmazlığının kaldırılmasını talep ediyoruz. Hatta bütün meclisin dokunulmazlığının kaldırılmasını talep ediyoruz. 
 
Dokunulmazlıklar kalkarsa temiz bir siyaset anlayışı ortaya çıkar. Ancak o zaman halkın gerçek temsilcileri meclis bünyesinde olur. Hiç kimse dokunulmazlık zırhına bürünerek  vekil olmaz diye düşünüyoruz.
 
Sayın  başbakanın  bahsettiği gibi bu fezlekeden, hiçbir partilimizin, hele de bizim genel başkanımızın kahraman olmak gibi bir derdi yoktur. O bir halk adamı, halktan biridir O emekli Kemal,O  işçi Kemal, O memur Kemaldir,
 
Daha önce Sayın başbakanın İsrail için One Munite gibi söylemlerle kahramanlık tasladığı fakat Malatya Küreciğe sadece İsrail’i korumak için füze kalkanını kurdurtarak sözüm ona   kahramanlığını  ispatlamıştır.
 
Bir diğer durumda şudur; Sayın başbakan  hakkında veya daha önce hazırlanan birçok fezlekeden farklı bir durum söz konusudur. Ana muhalefet partisi genel başkanı hakkında hırsızlıktan, soygunculuktan, dolandırıcılıktan, bir fezleke hazırlama talebi yoktur. Genel başkanımız  sadece bir cezaevi ziyaretinde düşüncelerini ifade ettiğinden dolayı bir fezleke hazırlanmaktadır. Bu olay göstermektedir ki muhalefet susturulmak isteniyor. Bu düşünce özgürlüğüne müdahaledir. Bizlerin kabul edemeyeceği durumda budur.
 
Ama AKP şunu çok iyi bilsin ki Cumhuriyet Halk Partisi ve O’nun sayın genel başkanını hiç kimse susturamayacaktır. Bizler sonuna kadar düşünce özgürlüğünden haksızlıklara karşı halktan yana olmaya devam edeceğiz."
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız