SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'O Memuru Kınıyorum'

A- A+ PAYLAŞ

İl Genel Meclisi üyesi Fuat Boyraz, Tarım İl Müdürlüğü’nde çalışan bir memurun çiftçilere yönelik söylediği sözlere karşılık tepkisini dile getirdi.

Konuyla ilgili olarak basın açıklaması yapan Boyraz, Tarım İl Müdürlüğü’ne ziyarete gittiği sırada istenmeyen bir olayla karşılaştığını ifade ederek, “Mazot Gelir Desteği (DGD) hakkında bilgi almak isteyen köylü kardeşlerimiz vardı. Kayıt Bürosu'nda görev yapan bir memur, el hareketiyle ‘Bu köylüleri görünce hasta oluyorum. DGD kalktı, Mazot Gelir Desteği (MGD)’de kalksaydı kurtulmuştuk’ şeklindeki sözlerini duyunca şok oldum. Ulu önder Atatürk, ‘Köylü Milletin Efendisidir’demiştir. Tarımda gelişen bir üilkede çiftçiye ihtiyaç vardır. Köylü ve çiftçiye laf söyleyen memuru sizlerin huzurunda kınamak istiyorum. Ben kendimi orada zor tuttum. Ve bu konuyu siz basın mensuplarının huzurunda dile getirmeye karar verdim”diye konuştu.

“TARIMSIZ BİR DÜNYA DÜŞÜNEMİYORUM”
Dünya kuruldu kurulalı altı buçuk milyar insan yaşadığını belirten Boyraz, “ Düşünürsek her şeyin başı tarım ve tarımsız bir dünyada düşünemiyorum. Hepimiz bir lokma ekmek için çalışıyoruz. Bu lafı sıradan bir insan söylemiş olsaydı. Söylediği laf bu kadar ağrıma gitmezdi. Atatürk başta olmak üzere çok sayıda siyasetçi tarımla ilgili çalışmalar yaptı. Şuanda ki hükümetimiz tarım konusunda teşvikler veriyor. Ben bir çiftçi olarak konuşuyorum. Memurların sosyal güvencesi var. Ancak çiftçinin, köylünün memur kadar avantajı yok. Memur arkadaşımız köylünün aldığı parayı kıskanıyor. Memur, evrak yapma yerine, yan gelip yatmak için müracaat eden köylülere laf söylemesin”ifadelerine yer verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız