SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"O Mutluluğu Yaşatacağız"

0
Güncellendi - 2017-04-06 22:04:21
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un Sportif Direktörü Ali Ravcı, ligin bitimine 8 hafta kaldığını anımsatarak, şampiyonluk inançlarının giderek arttığını belirtti.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gazetecilere açıklamada bulunan Ravcı, “Şampiyonluk inancımız katlanarak devam ediyor. Bu şehre o mutluluğu bir kez daha yaşatacağız” dedi.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

TFF 1.Liginin lideri Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 27’nci haftasında deplasmanda konuk olacağı Ümraniyespor maçı hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor.

İstanbul ekibiyle zorlu bir karşılaşma oynayacak olan sarı kırmızılılar, deplasmandan 3 puanla dönerek, şampiyonluk yolunda yakaladığı avantajını sürdürmek istiyor.

Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesislerinin antrenman sahasında hazırlıklarına devam eden Evkur Yeni Malatyaspor’da, teknik heyet ve futbolcuların bir hayli moralli olduğu ve Ümraniyespor karşılaşmasında mutlak 3 puana hedeflendikleri gözleniyor.

“HER RAKİBİ CİDDİYE ALIYORUZ”

Ümraniyespor deplasmanına mutlak 3 puan için gidecek olan sarı kırmızılılarda sportif direktör Ali Ravcı, ligde kalan 8 maçın final niteliğinde olduğunu ve her rakibi ciddiye aldıklarını ifade etti.

Ravcı, Doğu Derbisi’nde Elazığspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını kaydederek, şunları söyledi: “Elazığspor maçı taraftarımız açısından da camia açısından da önemli bir maçtı. işin açıkçası derbiyi kazandığımız için mutluyuz. Maçın başından sonuna kadar Elazığspor'a üstünlük sağlayarak kazandığımız maç oldu ve bundan dolayı mutluyuz. İstanbul'da bizleri yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür etmek istiyorum. Onlarda kendi üzerlerine düşeni yaptılar. Kayıpsız bir haftayı daha atlatmış olduk ama oynayacağımız daha önemli 8 haftamız var. Bunların hepsine final gözüyle bakıyoruz. Bu haftada Ümraniyespor deplasmanımız var. Rakibimizi ciddiye alıyoruz. Bütün rakipleri ciddiye aldığımız gibi. Bizim açımızdan zor bir karşılaşma olacak.”

“BU ŞEHRE ŞAMPİYONLUK SEVİNCİNİ YAŞATMAK İSTİYORUZ”

Şampiyonluk hedefine emin adımlarla yürüdüklerini dile getiren Ravcı, “Şampiyonluk inancımız katlanarak devam ediyor. Şimdi önümüzde 8 tane final maçı var. Yine her zaman olduğu gibi hafta hafta düşünüp bu maçada en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Önemli bir ekip ve güçlü bir takım Ümraniyespor. Bulundukları konum itibariyle ve son haftalarda ki yükselişleri küçümsenmeyecek bir başarı. Kendilerini Play-Off potasının içerisine de attılar. Rakibimizi ciddiye alıyoruz. Bütün rakipleri ciddiye aldığımız gibi. Bizim açımızdan zor bir karşılaşma olacak. Bu maçı da kayıpsız geçmek istiyoruz çünkü bütün takımda camiada herkeste bir inanmışlık var şampiyon olmak adına. Bunu da sezon sonu inşallah gerçekleştireceğiz. Şampiyonluk inancımız katlanarak devam ediyor. Bu şehre o mutluluğu bir kez daha yaşatacağız” diye konuştu.

“ESKİŞEHİRSPOR İLE EVİMİZDE KARŞILAŞACAĞIZ”

Eskişehirspor ile Malatya’da karşı karşıya geleceklerini kaydeden Ravcı, “Ümraniye maçımızdan sonra bilindiği üzere Eskişiehirspor maçı var. Artık eve dönüş yapıyoruz. Eskişehirspor maçını kendi stadımızda İnönü Stadı'nda oynayacağız. Stadımızın zemini ile alakalı çalışmalar uzun süredir devam ediyor ve zemin şuanda iyi duruma geldi. Biraz daha zamanımız var Eskişehirspor maçına kadar.  Maça kadar zemin daha iyi hale gelecek. Şuanda tek düşüncemiz Ümraniyespor maçı. Oradan da iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız